Už aby umřel Zeman. Vetchý je lidská pí*a. Z ODS neodcházím. Pomník vlasovcům? Úplně jinak! Novotný se totálně rozjel

22.05.2021 7:10 | Zprávy

Herec Ondřej Vetchý je dle starosty Řeporyjí Pavla Novotného lidská pí*a, rasista a xenofob. „Soud vyhrál nad nějakým vydavatelem a já to do dneška poslouchám ty kecy a bylo strašně zajímavý čelit tomuhle zmr*ovi, protože Vetchý je samozřejmě zm*d,“ soudí Novotný. Z ODS nemá v plánu odejít. Prý se pouze snažil pošikanovat stranu a udělal si mediální kolečko. Prozradil i jak to bylo s řeporyjským pomníkem vlasovců. Nešlo o jeho nápad.

Už aby umřel Zeman. Vetchý je lidská pí*a. Z ODS neodcházím. Pomník vlasovcům? Úplně jinak! Novotný se totálně rozjel
Foto: archiv Pavla Novotného
Popisek: Pavel Novotný

Hostem diskusního pořadu Disscast byl starosta Řeporyjí Pavel Novotný. Již na začátku pořadu začal urážet předchozí hosty pořadu, prý jsou to bezejmenné nuly. Nelíbilo se mu ani studio, kde se rozhovor odehrával. „Stůl je příšerný, ten povrch toho je příšerný,“ sdělil a nelíbil se mu ani hrníček ve tvaru zadku, prý vypadá jako by ho dělal začínající keramik.

Na úvod dostal dotaz, co je špatného na tom být starostou. Novotný odpověděl, že vše. „Všechno je k hovnu, nejhorší věc na světě. Máte polovinu volného času, než jste měl předtím, máte polovinu peněz, než jste měl předtím, všichni vám myjí prdel, je úplně jedno, že nekradete, protože stejně jste jednou nohou v kriminále a všichni o vás říkají, že kradete, za vše jste odpovědný. Dovíte se vše o svém domově, zejména to, co jste vědět nechtěli, obrací se na vás obrovské množství lidí s věcmi, které nemůžete řešit, ale stejně byste je řešit měl. Vším jste vinen, jste prostě ta největší zrůda, no,“ myslí si politik.

Dále se řešil jeho plánovaný odchod z ODS. Ačkoliv ve dřívějších rozhovorech několikrát uvedl, že ze strany vystoupí, tak tady zde najednou bylo vše jinak. „Vy jste blázen, kam bych chodil?“ zeptal se moderátora. „To víte, že nikam nepůjdu, to byla taková šikana strany, šikana, během které říkám odporné věci, snažím se, aby mě vyhodili, strana mě nevyhazuje, takže jsem si pošikanoval stranu, udělal si krásný mediální kolečko, co by za něj strana dala za takové kolečko, no a teď normálně nikam nepůjdu,“ překvapil Pavel Novotný. Ví i to, že se jednou stane předsedou ODS. Myslí si i to, že v roce 2028 bude premiérem a zvažuje též kandidaturu na prezidenta.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: tle

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…