VIDEO Nářez! Podívejte se, co předvádí senátní kandidát za Romy v pět hodin v parku

02.10.2018 15:42

Ve sbírce těch největších kuriozit z letošní předvolební kampaně, kterou zpracoval Jaromír Soukup z TV Barrandov, se zapomnělo na jedno video, které hraničí snad i s klipem, kde Oliver Pospíšil vylézá z popelnice. Je opět z Brna. Petr Erin Kováč ve svém předvolebním klipu tančí, brousí lokty a varuje, že pokud se nic nezmění, skončíme jak blázni. V senátních volbách 2018 kandiduje Kováč v obvodu Brno-město za Romskou demokratickou stranu.

VIDEO Nářez! Podívejte se, co předvádí senátní kandidát za Romy v pět hodin v parku
Foto: Screen: Facebook P. E. Kováče
Popisek: Petr Erin Kováč, kandidát do Senátu za Romskou demokratickou stranu.

V klipu říká Kováč, že kandidovat do Senátu není žádná sranda. „První problém byl, že jsem dostal nápad dát někomu pračku,“ svěřil se kandidát Romské demokratické strany. Pak mu prý všechno zkolabovalo, Facebook, Messenger, málem i on. Nicméně pračka prý bude.

Anketa

Je Emmanuel Macron dobrý prezident Francie?

3%
97%
hlasovalo: 4251 lidí

Pak se věnoval tématice nožů, které si jako kuchař brousí. Předem řekl, že nebude nikoho likvidovat. Ale je prý důležité vyhrnout si rukávy. „Není to propagace KSČM, nebudeme pracovat,” uklidňoval opět diváky kandidát Romské demokratické strany. Nakonec se ukázalo, že si chtěl Petr Erin Kováč nabrousit lokty, protože v Senátu to bude údajně potřeba.

K tomu potřebuje, aby šli dotyční k volbám. Dle jeho slov je jedno, koho zvolí, prý to bude lepší než ti, co jsou tam teď. Když nepůjdeme, tak tady prý budeme všichni tancovat jako blázni jako on na začátku klipu. Pokud se prý něco nestane, bude to „samej blázen, samej feťák, samej opilec, samej zloděj“. Ti poslední tu prý už jsou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…