VIDEO „Topol“ zpívá! A není sám! Kampaň jede i o Vánocích

24.12.2017 10:27

Vánoční čas dolehl i na prezidentské kandidáty. Někteří si dokonce i zazpívali.

VIDEO „Topol“ zpívá! A není sám! Kampaň jede i o Vánocích
Foto: Facebook
Popisek: Mirek Topolánek na vánočním videu

Bývalý předseda Akademie věd Jiří Drahoš sdílel na svém facebookovém profilu video z vánočních trhů na Staroměstském náměstí. „Vánoční trhy na Staroměstském náměstí máme s Evou moc rádi. Připomínají nám, že je dobré se alespoň na pár dní zastavit a těšit se z maličkostí. Jiné to není ani letos, bez ohledu na probíhající kampaň; tradice prostě mají svůj smysl. Přejeme Vám všem krásné prožití vánočních svátků,“ napsal Drahoš k videu i za manželku Evu.

„Přátelé, jsou tady Vánoce, svátky plné očekávání a rozjímání. Zapomeňme aspoň na chvíli na politiku, zapomeňme na prezidentskou kampaň a věnujme se svým blízkým. Posaďme se s nimi, proberme s nimi jejich starosti i radosti. A vzpomeňme také na ty, kteří nemají to štěstí a musejí trávit Vánoce sami. Pozvěme je třeba k štědrovečernímu stolu, pokud to půjde,“ uvedl pak Drahoš ve videu.

Další z kandidátů, Pavel Fischer, se pak i ve své vánoční zdravici vrátil ke svému nešťastnému výroku o homosexuálech. „Mám za sebou hektické týdny prezidentské kampaně. Utkával jsem se se svými soupeři. Vyzval jsem Miloše Zemana, aby se zapojil do kampaně. Projezdil jsem křížem krážem celou naši zemi. Dopustil jsem se i jednoho nešťastného výroku, ale pak jsem se díky němu setkal s těmi, kterých se dotkl. Tahle země opravdu potřebuje dialog. V tomto dialogu může každý z nás sehrát svoji roli,“ sdělil Fischer se slovy, že si přeje, aby tyto Vánoce byly svátky míru a pokoje.

Prezidentský kandidát Mirek Topolánek si užil Českou mši vánoční na Kampě. „Na Slavíka nebo Superstar to asi nebude, ale já si zpívám rád. Nezapomeňme si pod stromečkem zazpívat nějakou tu koledu, přátelé,“ napsal ke svému pěveckému výkonu, jejž sdílel v dalším videu

Marek Hilšer se svou ženou v šatech s hudební osnovou se rozhodli svým fanouškům zazpívat. „Nejsme sice profesionální Valaši, ale zato je to od srdce,“ uvedl Hilšer a vzal si zobcovou flétnu. Manželka pak vytáhla harmoniku. Následně nejprve zahráli Pásli ovce Valaši. Hilšer také flétnu odložil, aby si mohl zazpívat. Nechyběla ani koleda Z jedné strany chvojky, z druhé borověnka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…