Bohdan Babinec, Miroslav Josef Bezecný: Bizarní a nedůstojné?!

10.06.2024 9:44 | Glosa

V médiích jsme slyšeli a četli, že v Poslanecké sněmovně parlamentu České republiky byl nalezen kousek papíru se zbytky kokainu. Na toto zjištění někteří poslanci zareagovali, že prý to není od některého poslance, ale asi to do parlamentu na toaletu vnesla nějaká cizí osoba. Ale, jak je všeobecně známo, dostat se, bez dozoru do prostorů poslanecké sněmovny, ale i na ministerstva, je takřka nemožné.

Bohdan Babinec, Miroslav Josef Bezecný: Bizarní a nedůstojné?!
Foto: NÁR.SOC.
Popisek: Bohdan Babinec

Z tohoto důvodu se, zcela právem, domníváme, že zbytky kokainu mohl možná zanechat některý z poslanců. Ale někteří poslanci tuto domněnku razantně odmítají. a to, že odmítají se podrobit testu na drogy zdůvodňují tím, že toto podezření je bizardní a jejich testy na drogy by byly nedůstojné. Domníváme se, že toto podezření není bizardní, a každý poslanec by se měl podrobit vyšetření na přítomnost drog.  Vždyť si sami uzákonili, že pracovníci jsou na pracovišti povinni se podrobit testům na alkohol a jiné návykové látky. To, že poslanci toto vyšetření odmítnou, pro nás jako voliče zůstane nepříjemná pachuť a pochyby o jejich poctivosti a bezúhonnosti. Vždyť to, aby nezávislá nezaujatá osoba odebrala u každého poslance nebo poslankyně vzorek na vyšetření, rozhodně nepokládáme za nedůstojné. Nebo jsou snad poslanci Parlamentu České republiky nedotknutelný spolek?

P.S. Parlament by měl striktně dodržovat tuto zásadu: "Domácí špína se nevytrubuje do světa, ale když dojde k úniku, musí se uklidit dokonale".

MUDr. Bohdan Babinec, CSc.

Miroslav Josef Bezecný

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Od čeho utíká komisař Síkela?

15:16 Zbyněk Fiala: Od čeho utíká komisař Síkela?

Český ministr průmyslu ještě evropským komisařem není, ale jestli přenese na evropskou úroveň, to, c…