Mladá Boleslav: Rada souhlasí s převodem pozemku pro rozšíření záchranky

08.05.2011 13:49

Rada města ve čtvrtek souhlasila se záměrem bezúplatného převodu části pozemku v areálu bývalé Glöcknerovy slévárny v Laurinově ulici Středočeskému kraji pro potřeby rozšíření areálu záchranné služby.

Mladá Boleslav: Rada souhlasí s převodem pozemku pro rozšíření záchranky

Zaregistruj se a vyhraj. Více info

Tento záměr musí ještě schválit zastupitelstvo města. Převod již rada i zastupitelstvo města v minulosti schválily, nyní se však mění rozsah požadované plochy pro tento záměr.

„Původně jsme chtěli dát část toho pozemku, z kraje ale přišel požadavek na to, že ten pozemek chtějí celý. My jsme také bezúplatný převod pozemku odsouhlasili i v zastupitelstvu," řekl dnes na tiskové konferenci primátor Raduan Nwelati. Nově však záchranná služba informovala město, že pro rekonstrukci a rozšíření svého areálu nebude potřebovat celý pozemek, ale jen jeho část. „Musí to tedy znovu do zastupitelstva. Ale jsem rád, že se to pohnulo a že opravdu to rozšíření záchranky tady v Mladé Boleslavi bude realizováno," řekl primátor.

Další zprávy z Mladé Boleslavi naleznete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …