Petr Hampl: Získali jsme čas

09.11.2018 19:26

Komentář k odmítnutí migračního paktu.

Petr Hampl: Získali jsme čas
Foto: Archiv PH
Popisek: Petr Hampl

Takže už je potvrzené. Vláda odmítla migrační pakt! Získali jsme čas. Bude pokračovat "jenom" postupná výměna obyvatel provázená islamizací a máme ještě několik let na změnu trendu. V případě přistoupení k paktu bychom tu do roka mohli mít milionovou islámskou komunitu a nebyla by žádná šance zvrátit vývoj, jaký probíhá na západ od nás. Tedy vyhlazení celých národů během jedné až dvou generací.

Je to mnohem důležitější, než třeba skvělý výsledek v senátních volbách. Proč jsme uspěli? Protože zafungovalo několik věcí naráz. Navzdory blokacím a masivní propagandě se podařilo šířit informace, co ty dokumenty ve skutečnosti obsahují. Lži o tom, že strašíme, že jsou hoaxy, že jsme všichni Putinovi agenti atd., ty vůbec nezabraly. Za druhé. Informace se šířila přesně mezi těmi skupinami voličů, na kterých je Babiš závislý. Za třetí. Nedávné volební nevítězství ANO mu ukázalo, jak je jeho pozice křehká. Za čtvrté. Odmítly i daší státy. Za páté. Merkelová končí a ještě za ni není silný nástupce.

Zdroj: petrhampl.com

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …