Radim Valenčík: Neuvěřitelný pořad na ČT. Janda, Stropnický

25.05.2017 8:16

Tak se dívám na ČT 2. Boj s dezinformacemi. Je to jen začátek, ale zatím žádný argument. Spíš něco jako ZLODĚJ (manipulující ČT) volá CHYŤTE ZLODĚJE. Ale třeba se konečně objeví nějaké argumenty.

Radim Valenčík: Neuvěřitelný pořad na ČT. Janda, Stropnický
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radim Valenčík

Radim Valenčík Už běží 11. minuta pořadu a zatím žádný příklad dezinformace.

Radim Valenčík Teď konečně prý slibný příklad dezinformace: Aeronet - rozdávání červených karet, obvinění americké ambasády. Tak se asi dozvíme, kdo rozdávání (evidentně připravené) červených karet organizoval. - Nedozvěděli jsme se to.

To se mi líbí

Radim Valenčík Teď Slonková: Fabuluje o pozadí financování webů více, než Aeronet o červených kartách (nemám rád používání dvojího metru). Radim Valenčík 15 minut, zatím hodně prázdné. Kromě těch červených karet (a ty nebyly vysvětleny) nic konkrétního. Vladimír Ledl Radime, tak je to pořád dokola. Samé domněnky a skutek utek.

To se mi líbí

Radim Valenčík Stropnický, kterého tam dali jako hlavnío experta a arbitra, působí jako šašek. Vlastně je to užitečný pořad. Už 18. minuta.

Radim Valenčík Dobrá reklama Aeronetu - mj. dosud jediný zmíněný proruský web. A to už je 20. (!!!) minuta pořadu. Asi ho začnu sledovat.

To se mi líbí

Radim Valenčík Jo a ještě přý nějaký eurodeník.cz. Ale tam zatím neuvedli příklad dezinformace.

Radim Valenčík Další uveden AC24. Janda čte jen titulky. Např, prý na Ukrajině jsou fašisté, prý muslimové představují nebezpečí... Dezinformace.

Radim Valenčík Hoši, hoši. Bojovníci proti deziformacím a těm, co jsou při poskytování informací placeni ze zahraničí, co takhle i vůči sobě použít stejný metr?!

To se mi líbí

Psáno on-line v průběhu vysílání pořadu 23. června 2017

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…