Tomio Okamura: Neber dotace, neber dotace, neber dotace

28.05.2012 13:33

Neber dotace, neber dotace, neber dotace, to by měl podnikový psycholog opakovat vládě i našim hejtmanům.

Tomio Okamura: Neber dotace, neber dotace, neber dotace
Foto: Martin Kovář
Popisek: Tomio Okamura

Kauza Rath pokud pámbu dopřeje, spustí lavinu, která konečně odkryje bohapusté rozhazování miliard po celé republice.

Není kraj, kde by se dotace nerozkrádaly, kde by se nevyhazovali miliony, stamiliony či miliardy na zhola zbytečné nebo nebetyčně předražené projekty.

Vím o čem mluvím. Kraje a města vyhodily stovky miliard údajně na podporu turistiky v regionech. Pro slovo „vyhodily“ mám pádný argument - výsledkem všeho je totiž reálný pokles poměru turistů v regionech ve srovnání s Prahou.

Ono taky není divu - ty projekty vypadaly tak, že se natiskly brožurky a letáky, vylisovala cedéčka a to se pak hází do koše. Další stamiliony se darovaly bohatým podnikatelům na golfová hříště nebo hotely. Místní mafiozové si mnou ruce, zatímco v krajích stále chátrají unikátní taháky pro turisty z celé planety - příkladem může být Flora Olomouc nebo koncentrační tábor a fabrika Oskara Schindlera v Brněnci u Svitav – předloha světoznámého oscarového filmu.

To nejhorší nás ale ještě čeká – splácení dotací. Velkou část nám evropská unie neuzná a všechny milodary půjdou z naší kapsy. A u těch, které bude EU nakonec proplácet, půjdou peníze opět z naší kapsy. My samozřejmě v příštích letech už budeme v unii čistí plátci a vše co jsme si dnes vybrali vrátíme i s nekřesťanskými úroky.

Tomio Okamura

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomio Okamura

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…