VV: Druhý den XII. Ideové konference

12.12.2010 12:48

V Praze pokračuje druhým dnem XII. ročník Ideové konference VV.

VV: Druhý den XII. Ideové konference

Na dopoledne je připravený blok s názvem Ekologie součást priorit VV. Pokračovat se bude blokem VV jako sociálně citlivá strana. Odpoledne je na programu téma VV jako sociálně citlivá strana a závěr dne bude patřit bloku Ukotvení VV na politické scéně ČR.

Nedělním tématem bude například Co mohou ekologické organizace nabídnout politickým stranám?, Lesy ČR - privatizace české krajiny, mizející miliardy v nevýhodných zakázkách, likvidace drobných firem, ekologie a regionální rozvoj - investice do životního prostředí, investice od našich dětí, hlukové limity - Letiště Vodochody.

V bloku VV jako sociálně citlivá strana se bude probírat téma sociální reformy, zdravotnictví ČR, daně, důchody a pojištění. Řečníkem bude kandidát na senátora Martin Weiss a Stanislav Czudek, kandidátka na senátorku Sylva Kováčiková a další.

O reformě zdravotnictví pohovoří poslanec Jiří Štětina, důchodové reformě se bude věnovat hlavní poradce VV pro důchodovou reformu Pavel Rusý a z VŠFS Jaroslav Vostatek. Bytovou politiku a deregulaci nájemného vysvětlí ministr MMR Kamil Jankovský. Závěr dne bude patřit tématu jako přímá demokracie, ukotvení VV či směřování VV k sociální citlivosti.

Průběh prvního dne Ideové konference VV najdete v hlavním banneru na webu VV.

Souvisejcí:

Všechny články k tématu RADEK JOHN
Všechny články k tématu VÍT BÁRTA

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Fialova vláda chce z Česka ostrov pracujících starců uprostřed Evropy

23:07 Schillerová (ANO): Fialova vláda chce z Česka ostrov pracujících starců uprostřed Evropy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodům.