Rakušanův průšvih. Na Michalika toho prasklo hodně. Koho normálního by napadlo toto pustit do vlády, nechápe Bok

24.11.2021 15:41 | Komentář

VHLED MICHALA BOKA Skončí Michalik ještě dříve, než začne? Tuto otázku si v pravidelné rubrice klade politolog Michal Bok. Jak moc musíte být odstřižení od reality, abyste do vlády navrhli solárního barona, přemítá nad nominantem v budoucí Fialově vládě a dodává, že takový krok by zdánlivě nikoho normálního vůbec nenapadl. Hnutí STAN a Vít Rakušan ale podle něj opět ukazují, jak moc velcí jsou pokrytci.

Rakušanův průšvih. Na Michalika toho prasklo hodně. Koho normálního by napadlo toto pustit do vlády, nechápe Bok
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Věslav Michalik

STAN, ale i ODS a TOP 09 strávili posledních osm let v opozici prakticky dennodenní naříkáním nad tím, jak je strašné, že ve vládě sedí člověk s „kolosálním střetem zájmů“. Poslední čtyři roky se k nim ve Sněmovně připojili i Piráti a svoje polínka do ohně začali přikládat i lidovci, kteří ovšem před tím seděli s Andrejem Babišem ve vládě a jejichž dnešní předseda tehdy jako ministr zemědělství přiklepával Agrofertu zemědělské dotace a prosazoval dotování biopaliv z našich peněženek.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Michal Bok

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbořil: Válka? Dějí se věci, o nichž nám neříkají. Ale připravují nás

13:24 Zbořil: Válka? Dějí se věci, o nichž nám neříkají. Ale připravují nás

ROZJEZD ZDEŇKA ZBOŘILA V posledních dnech se v globálních rozměrech děje něco, o čem nejsme dobře in…