Letní knižní veletrh poprvé v Ostravě

08.06.2011 12:30

Poprvé se v Ostravě uskuteční Letní knižní veletrh, a to 17. a 18. června na výstavišti Černá louka. Mezi stovkou vystavovatelů z celé země budou nakladatelé dětské literatury, české i překladové beletrie, odborné literatury i výpravných obrazových publikací. Součástí veletrhu je také bohatý doprovodný program.

Letní knižní veletrh poprvé v Ostravě

Veletrh bude věnován hlavně knihám na dovolenou, které zahrnují oddechovou četbu, průvodce, cestopisy i jazykové příručky. Mezi vystavovateli bude rovněž několik univerzitních nakladatelství včetně ostravských. Součástí veletrhu bude několik výstav, například výstava Vzdělávací a kulturní služby Moravskoslezské vědecké knihovny v Ostravě nebo prezentace oboru Obalový a knižní design Fakulty umění Ostravské univerzity.

Veletrh doprovodí seminář pro nakladatele i besedy a setkání se spisovateli v Domě knihy Librex. Speciální okénko bude věnováno ostravským autorům. Pozvání přijali záhadolog Jaroslav Vašíček nebo autorská dvojice Miroslav Sehnal a Břetislav Uhlář.

Další zprávy z Ostravy čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ostrava.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…