Liberec: IPRM vyvolává stále nové otázky

23.06.2011 20:06

Z podnětu náměstka primátorky Lukáše Martina přišlo v pondělí 20. června několik desítek spoluobčanů na veřejné projednávání záměrů podaných do IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci.

Liberec: IPRM vyvolává stále nové otázky

Tento osvědčený formát diskuze byl zvolen proto, aby se daly zohlednit požadavky a připomínky široké veřejnosti i přepravovaným projektům a do konce měsíce, kdy končí i výzva. „To nám ještě umožní zapracovat požadavky, na kterých bude obecná shoda", upřesnil Michal Vereščák, vedoucí odboru koordinátor dotací EU. Jak dále dodal, kritéria a omezení poskytovatele dotace jsou pro laika velmi složitá, proto získali občané možnost konzultovat na pondělním projednání své podněty s úředníky. Na otázky, které mají průnik do nově vytvářeného územního plámu v Liberci, odpovídal také náměstek primátorky Jiří Rutkovský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: liberec.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…