Liberec: IPRM vyvolává stále nové otázky

23.06.2011 20:06

Z podnětu náměstka primátorky Lukáše Martina přišlo v pondělí 20. června několik desítek spoluobčanů na veřejné projednávání záměrů podaných do IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci.

Liberec: IPRM vyvolává stále nové otázky

Tento osvědčený formát diskuze byl zvolen proto, aby se daly zohlednit požadavky a připomínky široké veřejnosti i přepravovaným projektům a do konce měsíce, kdy končí i výzva. „To nám ještě umožní zapracovat požadavky, na kterých bude obecná shoda", upřesnil Michal Vereščák, vedoucí odboru koordinátor dotací EU. Jak dále dodal, kritéria a omezení poskytovatele dotace jsou pro laika velmi složitá, proto získali občané možnost konzultovat na pondělním projednání své podněty s úředníky. Na otázky, které mají průnik do nově vytvářeného územního plámu v Liberci, odpovídal také náměstek primátorky Jiří Rutkovský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: liberec.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Ve Špitálském lese je nová skluzavka i balanční lávka

10:28 Plzeň: Ve Špitálském lese je nová skluzavka i balanční lávka

Skluzavka a balanční lávka. To jsou dva nové herní prvky, které zpestří dětem procházku po Špitálské…