Most se představí na veletrhu Holiday World jako Evropské město sportu

17.02.2015 12:09

Zavítejte do Mostu. Poznejte ho jako Evropské město sportu. Vyzkoušejte něco z široké škály atraktivních sportovních nabídek. Zažijte Most na vlastní kůži, podívejte se na něj vlastníma očima. Tak bude letos lákat město Most potenciální návštěvníky do svého města. A posloužit tomuto účelu by měla i účast na veletrhu Holiday World v Praze ve dnech 19. až 22. února.

Most se představí na veletrhu Holiday World jako Evropské město sportu
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

Veletrhu se Most účastní pravidelně. Letošní expozice bude zase jiná, než byly ty předchozí. Oděla se totiž do sportovního hávu. Na velkoformátových fotografiích proto bude lákat na tandemové seskoky, in-line dráhy, na závody tahačů nebo motorek na autodromu nebo na koňské závody na hipodromu. Ale stranou nezůstanou ani ostatní atraktivity našeho města a jeho okolí, jako jsou například Podkrušnohorské technické muzeum nebo Uhelné safari. Stánek nabídne návštěvníkům propagační materiály, kdo bude mít odvahu a zúčastní se vědomostního kvízu, získá dárky s motivem Mostu jako Evropského města Mostu. Ochuzeny nezůstanou ani chuťové buňky, neboť jsou připraveny ochutnávky regionálních výrobků, mezi něž patří hrušková biopálenka ze Zámeckých sadů Chrámce, ta se bude rozlévat ve čtvrtek a pátek, nebo pivo z minipivovaru Mostecký Kahan, které potěší milovníky hořkého moku v sobotu a neděli. Až do soboty zpestří mostecký stánek a pobaví návštěvníky veletrhu také loutkové představení místního Divadla Rozmanitostí s veselou hudební groteskou.

Středoevropský veletrh cestovního ruchu Holiday World v Praze letos probíhá  již po čtyřiadvacáté a koná se na holešovickém výstavišti. První dva dny, tedy čtvrtek a pátek 19. a 20. února jsou věnovány odborníkům v cestovním ruchu, víkend 21. a 22. února potom široké veřejnosti. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-most.cz

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

22:09 Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

Zhotovitele netypické, zato velmi atraktivní stavby hledá město Ostrava. Zoologická zahrada a botani…