Bžoch (ANO): Bartoš tvrdí, že Ústecko je zaostalý, chudý a zničený kraj. Uráží mě to

15.08.2021 15:02

Komentář na facebookovém profilu k Pirátům a jejich předsedovi.

Bžoch (ANO): Bartoš tvrdí, že Ústecko je zaostalý, chudý a zničený kraj. Uráží mě to
Foto: Archiv Jaroslava Bžocha
Popisek: Poslanec Jaroslav Bžoch

Tak tu mám opět něco ke kampaním. Podporovatelé Volného bloku mohou nechat jejich CAPS LOCK tentokrát v klidu, protože to bude pouze o Pirátech a hlavně Ivanu Bartošovi, který je volebním lídrem v našem Ústeckém kraji. Ten totiž během několika posledních dní stihnul napsat o našem kraji už tolik hovadin, že to snad ani není možné.

Začnu přirovnáním našeho kraje k „zaostalému Rumunsku“ jak zaznělo z jeho úst. Dělat z členského státu EU něco jako jednotku chudoby a zaostalosti není zrovna diplomatické a dokážu si představit, jak by na jednání Evropské rady s takovýmto premiérem ,jako by byl Bartoš, všichni nadšeně jednali a snažili se na něčem dohodnout. Už vidím premiéra Rumunska jak si na jednání říká:

„Jé, hele, Bartoš. Ten z Čech. No to bude parádní jednání, potom co nás na sociálních sítích uráží. No už se těším.“

Ale co mě štve ještě víc, je to, že z našeho kraje dělá Bartoš nějaký zaostalý, chudý a zničený kraj. Doslova mě to uráží od člověka, který žije v Praze a místa v naší oblasti zná možná z vyprávění…

Ano, máme své problémy a jsme strukturálně postižený region, ale poslední roky se zde situace výrazně zlepšila. A svůj díl na tom má i vláda, která se nejen našemu kraji věnuje. Ale hlavně je to o lidech, kteří tu žijí. Piráti nám tu nepomáhají.

Problémem je rozhodně zneužívání sociálních dávek a vyloučené lokality. Zde ale opět piráti nepomáhají, protože veškerou legislativu, kterou se snažíme ve sněmovně prosadit, a která nám pomůže právě s tímto palčivým problém, tak Piráti jen a jen blokují.

Je toho samozřejmě mnohem víc, ale to by bylo čtení na další hodinu… No každopádně si myslím, že by nám v našem kraji Piráti pomohli nejvíc tak, že nebudou pomáhat s ničím. To by bylo asi nejlepší.

Přeji všem krásný víkend. Třeba na Miladě, nebo jezeře Most.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kettner (SPD): Prosím vás, už si aspoň přestaňte hrát na demokraty

21:03 Kettner (SPD): Prosím vás, už si aspoň přestaňte hrát na demokraty

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě