Hannig (Rozumní): To poslední, co umírá, je naděje

24.12.2021 10:31 | Ze sítí

Přání na facebookovém profilu k vánočním svátkům

Hannig (Rozumní): To poslední, co umírá, je naděje
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Předseda Rozumných Petr Hannig

Vážení přátelé,

přeji vám radostné prožití vánočních svátku, a pokud možno dobrý rok 2022. Bohužel v loňském a letošním roce mi odešlo na věčnost mnoho mých přátel. Většinou z důvodu té neuchopitelné globální nemoci.

Spousta přátel má na tuto nemoc, její léčbu či předcházení diametrálně rozdílné názory. Do tábora vlastenců zasela velice hluboké příkopy. Rozdílné názory na očkování rozdělují dokonce i nejbližší rodinné příslušníky.

Snažme se v tento vánoční čas porozumět argumentům těch, kteří mají na věc jiný názor.

Anketa

Budete se o Vánocích omezovat při setkávání s přáteli a příbuznými?

14%
83%
hlasovalo: 27928 lidí

Další problém je to, co nás čeká. Enormní zvýšení cen energii v důsledku tzv evropského zeleného údělu. Napsal jsem k tomu článek Evropské emisní povolenky - nástroj ďábla. Přečíst si ho můžete ZDE.

I když mnozí z vás nesouhlasí s názorem prezidenta Zemana na povinné očkování, jednu větu v nedělním interview řekl velice správně. Jak minulý, tak současný premiér neměli odvahu vystoupit z evropské úmluvy Zelený úděl, (jejíž součástí jsou emisní povolenky), a která zničí naší ekonomiku a uvrhne naše občany do bídy.

Tolik ty nepříjemné vyhlídky.

Ze srdce bych si přál, abychom mohli zase žít normálně. Ještě jednou vám všem a každému osobně přeji klid a mír v rodině o Vánocích. Posílám Vám k tomu svou vánoční píseň Máme naději, najdete ji ZDE. P.S. Nehlasujte!!! To hlasování už neplatí. Píseň soutěžila loni. Soutěž už je uzavřena.

A nakonec. To poslední, co umírá je naděje.

Petr Hannig

Klid a mír o Vánocích

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Klán (KSČM): Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá co dělat a končí

4:31 Klán (KSČM): Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá co dělat a končí

Jeden z největších mozků současné vlády a světové vědy, bývalá šéfka penzionu, absolventka zkrachova…