Hradecká ODS má nové vedení. Předsedou se stal Pavel Staněk

27.03.2021 21:29

Oblastní sněm Občanské demokratické strany (ODS) v Hradci Králové dokončil ve středu 24. března volbu nové oblastní rady. Předsedou se stal Pavel Staněk, místopředsednické posty obsadili bývalý hradecký primátor a europoslanec Oldřich Vlasák a Jiří Tesner.

Hradecká ODS má nové vedení. Předsedou se stal Pavel Staněk
Foto: ODS
Popisek: ODS

Členy byli zvoleni Filip Kaška, Jakub Vít, Miroslav Hloušek, Jiří Kričfaluši, Petra Škopová, Zdeněk Kousal, Miloš Nepilý, Matěj Novotný, Milan Plšek a Jan Jeřábek. Sto dnů hájení pro sebe nová oblastní rada nežádá, podle zvoleného předsedy Pavla Staňka má před sebou hradecká oblast několik výzev.

" Mandát nově zvolené oblastní rady je dvouletý a před námi v tomto období vidím řadu nelehkých úkolů. Začít musíme akutním a energickým řešením situace na hradecké radnici, pokračovat budeme volební kampaní před podzimními volbami do poslanecké sněmovny a vzápětí navážeme přípravou na komunální volby," vypočítává Pavel Staněk.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

13:09 Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na urážky v komentářích