Kováčik (KSČM): Zázraky se dějí

03.02.2018 6:37

Dějí se to věci. Každý máme nějaké to přání.

Kováčik (KSČM): Zázraky se dějí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Kováčik

Někdo je však přímo dítětem štěstěny. Jako například dva úzcí spolupracovníci náměstka pro bydlení Petra Hladíka na brněnském magistrátě. Nájemníky bytů, o které je enormní zájem, určuje los. Ten šťastný padl na asistentku a také na konzultanta náměstka za KDU-ČSL. Oba tito šťastlivci jsou i ve spolku Mladých lidovců.

Spoluzakladatelem tohoto uskupení je právě náměstek Hladík. Kam se hrabe „Karlovarská losovačka“. V brněnském případě šlo pouze o štěstí. Také potřebujete byt, tak honem k lidovcům a tam získejte nějaký post a nějaký byt se pro vás najde.

Je mi tak trochu líto brněnského primátora, který patrně o „kouzlech“ svého náměstka nemá ani tušení. Pokud se chce náměstek Hladík postarat o své podřízené, kolegy či přátele může to udělat jiným způsobem, nežli blokováním startovacích bytů. Ale to by bylo o něco dražší.

Katolická církev by mohla uvolnit finance ze získaných restitucí a pro mladé z KDU-ČSL postavit byty. Proklamují přece tolik pomoc bližnímu svému. A toto výše uvedené evidentní zneužívání systému pomoci potřebným je trestuhodné. 

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…