Krumer (SPD): Německo by už nikdy nemělo mít svoji armádu.

16.02.2022 16:02

ČT informovala, že Německo vysílá další svoje vojáky do Litvy, k hranicím Ruska. Je to vrchol cynismu, arogance, a špatný příklad nejenom pro mladé Němce.

Krumer (SPD): Německo by už nikdy nemělo mít svoji armádu.
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Asi se současní vládci v Německu nepoučili z toho, že hitlerovské Německo prohrálo druhou světovou válku. Je to zneuctění památky na desítky milionů obětí vojáků Rudé armády, dalších spojenců i civilistů, kteří položili svoje životy za osvobození od hitlerovského Německa. Právě jim vděčíme za to, že dnes žijeme. Německo by nemělo mít armádu vůbec. Rusko nechce žádnou válku, je to pouze konstrukce USA, které vzhledem k tomu v jakém stavu je jejich společenství a státní dluh, vidí ve válce, do které nastrkuje Ukrajinu, svoji záchranu a východisko. Dojem USA, že se jich válka, pokud bude vyprovokována z Ukrajiny nedotkne, je naivní. Rusko, Čína a Irák uzavřely smlouvy o všestranné spolupráci, USA musí přijmout skutečnost, že skončila jejich světovláda, a svět má těch lepších a silnějších států, vice. Pro nás je nepřijatelné, že se tohoto nebezpečného dobrodružství účastníme a naše vláda, ministr zahraničí a někteří další, jsou v protiruské rétorice a konání nejaktivnější ze států EU. Proto je také na seznamu nepřátel Ruska jenom ČR, a USA.

Dopady této hloupé politiky, jsou hmatatelné už v současnosti na cenách plynu, tepla a inflaci, která je největší z EU. Zvláště tím trpí vedle obyvatel i naše firmy, zahraniční obchod, a díky tomu chybí dodávky materiálu a komponent našim firmám, což je dalším důvodem zdražování. Současná politika pětikoaliční vlády nás vede do područí EU, k likvidaci národního státu, a stále více se stáváme kolonií a odbytištěm přebytků západních zemí, především Německa. Namísto trapných útoků na Rusko, svádění všech problémů na Babiše a prezidenta Zemana, by se vláda měla poučit od Maďarska, Polska, a dalších států, které myslí na svoje občany. Udělat konečně kroky k tomu, aby naše domácnosti a podniky měly přijatelně ceny za energie, a aby vláda začala fungovat tak jak má, a pro co byla zvolena. Dá se to urychleně udělat, jenom kdyby se vládě chtělo, a její prioritou byl spokojený život občanů, a ne to, aby se zalíbila EU, a poslouchala likvidační pokyny úředníků z Bruselu.

Převzato z profilu politika.

Článek byl převzat z Profilu PaedDr. Vladislav Krumer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

20:03 SOCDEM: Digitální švarcsystém křiví pracovní trh, změnu musíme provést sami

Mohou se lidé, pracující pro online platformy, domáhat svých práv? Tuto otázku si kladou nejenom kur…