Krumer (SPO): Kteří jsou váleční veteráni, na které můžeme být hrdí?

09.01.2018 10:47

Nežijeme v míru. Po celém světě jsou vražděni statisíce lidí. Překrucují se dějiny a nedodržují se smlouvy a zákony. Váleční veteráni druhé světové války si zaslouží naši úctu a vděk. V prezidentských volbách rozhodujeme o naší suverenitě.

Krumer (SPO): Kteří jsou váleční veteráni, na které můžeme být hrdí?
Foto: stranaprav.cz
Popisek: Vladislav Krumer (SPO)

Říká se, že žijeme v míru. Je to ale jenom fikce. Statisíce lidí jsou i dnes vražděni v nespravedlivých válkách po celém světě pro zájmy mocných. Proti tomu, jak se rozšiřuje NATO a počty vojenských základen USA ve světě, jak se uměle vyvolávají konflikty pro velmocenské zájmy, a pro zisky zbrojařů, pod záminkou šíření západní demokracie, je bývalá „studená“ válka pouze slabým odvarem. Překrucují se dějiny, někde i za podpory nebo mlčení volených politiků jsou hanobeny pomníky Rudé armády, která osvobodila také Československo od anexe fašistickým Německem. Sudetoněmecké sdružení již otevřeně říká, že se zruší Benešovy dekrety, a že se národní státy slijí v jeden Evropský stát. Na jejich srazy jezdil ministr Herman a místopředseda minulé vlády Bělobrádek s pozdravnými projevy. Zapomíná se na miliony vojáků, kteří obětovali svoje životy v boji proti fašismu, abychom my zde dnes mohli žít. Zapomíná se na další miliony civilistů, které vyvraždilo hitlerovské Německo. Okupační armáda USA, oproti dohodám s Gorbačovem, zůstává se svými vojenskými základnami v Německu, umožňuje vznik, vyzbrojování a posilování Bundeswheru, a rozšiřuje se NATO na východ. Nehlídají se státní hranice a hranice Schengenu, proti organizované invazi nelegálních migrantů do Evropy. Místo toho, Bundeswher pod záštitou armády USA, stojí společně s NATO na hranicích Ruska, a naše armáda, pod velením Bundeswheru, je také u toho.

Na roveň se staví hrdinní váleční veteráni, účastníci bojů druhé světové války z východní i západní fronty proti fašismu, s těmi dnešními „veterány“. S těmi, co se účastní misí za velmocenské zájmy USA jako součást jednotek NATO, které okupuje země zdevastované a rozvrácené předešlými útoky velmocí, pro jejich strategické a hospodářské zájmy pod záminkou šíření západní demokracie. Naše minulá vláda je na tyto mise vysílá, a pražská kavárna se z toho raduje. Tím jsou uráženi ti, kteří bojovali proti fašismu ve druhé světové válce, a pošlapává se i úcta k těm, kteří za naši svobodu padli. Neziskové organizace dostávají desítky miliard, včetně miliardových příspěvků ze státního rozpočtu a přitom řada z nich, zejména politické, ochranářsky zelené a ty, které se účastní podpory invaze tak zvaných ekonomických migrantů do Evropy, svojí činností škodí naší zemi.

Pokud k tomu přidáme sestavu, která kandiduje jako vyzyvatel prezidenta Miloše Zemana, tak včetně zveřejněné společné fotografie jejich manželek, to připomíná scénku z filmu „Hoří, má panenko“. Také z tohoto pohledu, pokud chceme zachovat samostatnost v rozhodování, koho na naše území vpustíme, a suverenitu naší země, je jedinou správnou volbou zvolit Miloše Zemana naším prezidentem na další období.

Každý si zatím ještě může, a podle signálů z Bruselu už to nebude trvat dlouho, kdy se to změní, pokud budeme v EU, pod argumenty současné situace na otázku koho volit, a jakou budoucnost naší republiky si tím přeje, rozhodnout sám.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…