Levice: STAN má skandál... Opět

19.06.2022 14:51 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu ke skandálům hnutí STAN

Levice: STAN má skandál... Opět
Foto: levice.org
Popisek: Levice

STAN má skandál...opět.

Zdá se, že tragédie okolo strany STAN nebude v nejbližší době končit. Hnutí, které mnoho lidí považovalo za baštu slušnosti v české politice, opět získalo pozornost médií - a jako prakticky pokaždé od posledních voleb, jde zase o další skandál. Tentokrát došlo k obvinění náměstka pražského primátora a vysoce postaveného člena STAN Petra Hlubučka z korupce. Za pozornost rozhodně stojí, že se v síti podezřelých ocitl i samotný ministr školství Petr Gazdík.

Normálně by nebylo moudré někoho odsuzovat pouze na základě obvinění, ale v případě STAN nelze brát podobné věci na lehkou váhu. Vždyť tato strana se kromě svých skandálů již na veřejnosti téměř nevyskytuje! Připomeňme si jen některé: od nejasných sponzorských darů z Kypru, přes výhružky Pirátům o ukončení koalice v případě jejich nesouhlasu s vládou SPOLU, až po požadavky europoslance Polčáka o milionové provize od obcí postižených výbuchem ve Vrběticích. Právě proto je nutné brát stávající obvinění s plnou vážností.

Opakovaná selhání STAN nám dokazují, že je potřeba nové grassroots hnutí, které bude skutečně reprezentovat regionální a lokální zájmy. Hnutí, které nebude zatíženo korupčními kauzami, a které nebude ustupovat v důležitých regionálních otázkách (nezapomeňme, že STAN je součástí vlády zodpovědné za dohodu o dolu Turów, jež zdevastuje Liberecký kraj).

Levice se snaží tímto hnutím být a proto potřebujeme vaši podporu. Přidejte se k nám, a pomozte nám vybudovat hnutí, které ze svých ideálů nikdy neustoupí!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Otevřený dopis ministru Rakušanovi k migračnímu paktu

19:02 Mračková Vildumetzová (ANO): Otevřený dopis ministru Rakušanovi k migračnímu paktu

Otevřený dopis zveřejněný na svém veřejném facebookovém profilu k rukám ministra Víta Rakušana.