Lorenc (DSSS): Předčasné volby se blíží

07.09.2013 10:21

Volte hlavou! Volte rozumem! Volte DSSS ! Jedíná strana co chce právo pro všechny stejné!

Lorenc (DSSS): Předčasné volby se blíží
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební místnost

Mohu jen v kostce představit svůj osobní program a vše důležité co bych já osobně prosazoval v parlamentu ČR! Můj precedentní zájem je o občana naší země! A to o občana obyčejného, slušného a dodržujícího zákony ČR! Určitě nemám zájem chránit parazity, tuneláře a všechny ty prospěcháře co z naší státní pokladny a z našich kapes od roku 1989 nakradli závratné částky a připravili ty slušné o možnost slušného žití! Tyto osoby je třeba dohnat k zodpovědnosti.

Jako příklad uvádím jen některé jako je např. Stanislav Gross( ČSSD ) Aleš Řebíček ( ODS ) a mnoho dalších bylo by to na delší sepisování. Proč by se měli tito lidé vysmívat těm slušným a díky nim těžce zkoušeným lidem?

Dále bych s okamžitou platností inicioval zrušení trafiky zvané SENÁT! Tato trafika nic neřešící nás stojí a stála již mnoho a je třeba tomu udělat přítrž!

Jsem a vždy budu za obnovení TRESTU SMRTI! Za brutální vraždy, za vraždy na starých a nemohoucích a hlavně na dětech!! Kriminalita v ČR je na neúnosné míře a je třeba všem nepoctivým a hlavně těm nenapravitelným recidivistům ukázat, že již toho všeho bylo dost! Věznice jsou přeplněni a všechny ty co tam jsou, platíme ze svých daní! A oni nemají zájem se změnit. Jejich náplň je válet se a občas si zacvičit v posilovně anebo koukat na TV! To se musí změnit!

Další a důležitý bod by byl prosazení a ukončení posílání našich vojáků „ žoldáků“ na veškeré dobrodružné mise, na které byli doposud vysíláni! Naše země není tak bohatá, aby tyto aktivity dotovala z našich peněz!

Jsem pro restrukturalizaci a naprostou změnu v chodu Městských policií! Tato složka vznikala úplně za jiných plánů a úplně na jiné věci. Nyní se snaží suplovat policii státní a to není správné! Tito policajti patří na chodníky a mezi občany. A ne do leckde drahých a někde i luxusních aut aby utráceli peníze za projížďky městem! Tento bod je na delší a podrobnější rozpracování jako i celý můj návrh programu!

Spolu s prioritami mé osoby budu plně podporovat program DSSS a vždy budu hlasovat podle mého zdravého rozumu! Nebudu ovce! A pokud se někdy neshodnu s naším programem, dám i to veřejně najevo. S tím musí mé vedení počítat a souhlasit.

Kandidát do PSČR za DSSS Lorenc Libor Šternberk

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: DSSS

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…