Mašek (ANO): Tohle je ten vítězný migrační pakt?

06.07.2023 16:02 | Ze sítí

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu k vyjádření ministra vnitra Rakušana k sociálním nepokojům ve Francii

Mašek (ANO): Tohle je ten vítězný migrační pakt?
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

To vše, co se děje ve Francii, Německu, Anglii a Švédsku, je důsledkem nedostatečného začlenění migrantů? To jako vážně? Takže si za to vlastně může EU sama! Teda vy jste hlava pane ministr! Takže si myslí Vít Rakušan, že zrovna u nás by se integrace povedla? Já bych byl pro, aby vyjela vláda místo na Tchaj-wan na výjezdní zasedání do Francie.

Anketa

Vadí vám, že ČT vysílá „komunistické“ seriály jako Chalupáři nebo Nemocnice na kraji města?

6%
90%
hlasovalo: 25766 lidí

Je smutné, že politická elita Evropy ignorovala všechna varování a nechala věci dojít až na tento bod. Ti, kdo upozorňovali na současný scénář, byli označováni za xenofoby. Nebo to tak není? Co jste dohodl vy?

Ten diktát! Buď přijmeš migranty, nebo zaplatíš. Rozumíte tomu? Buď budeme přijímat, nebo platit. A platit za chvíli nebude z čeho podle toho, jak to Stanjura vede. Tohle je ten vítězný migrační pakt? Pak budete mít teda možnost předvést tu vaši úžasnou integraci v praxi. Asi máte úplně jiný recept, než ti “žabaři” ve výše zmíněných zemích, už se těšíme!

A dál jen připomenu, co se děje u nás. Pardubická policie v sobotu večer zasahovala u potyčky dvou skupin, celkem osmnáct lidí. Došlo ke střetu mezi Romy a Ukrajinci. Zraněným je Rom, který vyvázl s dvěma stehy na obličeji. Policie případ řeší jako trestný čin výtržnictví. Budou se přestupky s účastí Ukrajinců a Romů důsledně řešit v zárodku, nebo to necháme vyhnívat pod heslem “zatím dobrý”, migraci a integraci zvládáme skvěle.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Sadovský (ANO): Tenhle Rakušanův alibistický přístup nás přivede do pekel

17:04 Sadovský (ANO): Tenhle Rakušanův alibistický přístup nás přivede do pekel

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.