Mračková Vildumetzová (ANO): Na aroganci, urážky a ponižování jsme si již od některých zastupitelů zvykli

07.02.2022 10:46 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k chování koalice v Karlovarském kraji.

Mračková Vildumetzová (ANO): Na aroganci, urážky a ponižování jsme si již od některých zastupitelů zvykli
Foto: archiv hejtmanky
Popisek: Jana Vildumetzová (ANO)

„Mlčte. Nic neříkejte. Tady vládneme my, a vy buďte rádi, že se smíte koukat“, tak v tomto duchu to na nás před týdnem zkusili zastupitelé vládnoucí koalice v kraji. Tím to ovšem nekončí! 

Anketa

Má Miloš Zeman v tuto chvíli vaši důvěru? (Ptáme se od 3. 2. 2022)

78%
19%
hlasovalo: 55309 lidí

Také nám vynadali za to, že jim připomínáme, aby kontrolovali lépe účty a zvážili, zda opravdu potřebují tolik uvolněných placených zastupitelů.

Ale my si z toho nic neděláme. Naopak. Je to takové povzbuzení v práci. I nadále budeme upozorňovat na to, že třeba hejtman neříká celou pravdu, když se chvástá tím, že má na účtech (a já doufám, že myslel jen ty krajské) nejvíc peněz v historii. Protože to není pravda. Kraj má nyní hodně peněz, to je pravda. Ale to je dáno především tím, že vláda Andreje Babiše zvýšila příspěvek krajům. A také tím, že kraj má stále dotační peníze u České národní banky. Ty jsou ale pevně určené na opravu Císařských lázní, digitální technickou mapu a na další projekty.

A protože na nás vyhrožování nefunguje, tak znova budeme chtít vědět, proč si má každý z členů představenstva nemocnice vyplatit půl milionu korun jako odměnu. Mimochodem víte, že jsme čtvrt roku čekali od jejich úředníků na informace ohledně uzavřených dohod. A nyní už dokument konečně analyzujeme a začíná nám být jasné, proč nám to nechtěli dát dříve. Zkrátka opoziční práce je náročná a musíte vynaložit daleko větší úsilí, když chcete věci změnit a napravit.

Na aroganci, urážky a ponižování jsme si již od některých zastupitelů zvykli. Je to jejich politický styl a jejich volba. Pokud jim hulvátství vyhovuje, tak prosím. Osobně je mi to líto, protože si myslím, že komunikovat se dá slušně. Ale některým lidem to prostě nejde. Jen by mě zajímalo, co tou agresí a arogancí skrývají.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

23:07 Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k platům.