Okamura (SPD): Po Junckerovi jdeme z bláta do louže

19.07.2019 17:36

Komentář na facebookovém profilu ke zvolení Ursuly von der Leyenové předsedkyní Evropské komise

Okamura (SPD): Po Junckerovi jdeme z bláta do louže
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Také kvůli jedenácti hlasům europoslanců ANO, KDU-ČSL, TOP09 a STAN byla těsnou většinou devíti hlasů zvolena předsedkyní Evropské komise blízká spolupracovnice Angely Merkelové a podporovatelka migrace Ursula von der Leyenová. Po Junckerovi jdeme tedy z bláta do louže. Europoslanci SPD hlasovali samozřejmě PROTI.

Jako „velmi kompetentní ženu” ohodnotil novou šéfku Evropské komise český premiér Andrej Babiš z hnutí ANO ve svém blahopřejném příspěvku na Twitteru a dodal, že ji do funkce podpořil! Tak se podívejme podrobněji, co jsou podle Babiše znaky „velké kompetence“ Ursuly von der Leyenové - její plán na vytvoření Spojených států evropských, její kritika obrany před imigrací, Euro-Wehrmacht a Bilderberg! To snad není možné!

Blízká dlouhodobá spolupracovnice kancléřky Merkelové von der Leyenová je něčím mezi Merkelovou a Junckerem. Aspoň vidíme, jaké hodnoty Babiš ve skutečnosti zastává. Ursula von der Leyenová je zastánkyní vytvoření evropského superstátu a evropské armády. „Mým cílem jsou Spojené státy evropské,“ řekla. Taktéž velmi silně podporuje neomarxistickou agendu genderu. To hnutí SPD naprosto odmítá!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Babiš uvedl, že německou političku Ursulu von der Leyenovou, kterou v úterý schválili europoslanci do čela Evropské komise, podporoval a že se těší na spolupráci. „Gratuluji k úspěchu ve volbě! Do čela Evropské komise poprvé usedne žena – a to žena velmi kompetentní! Její volbu jsem podporoval a těším se na spolupráci v Evropské radě a doufám, že již zanedlouho budeme mít příležitost osobně probrat naše očekávání od EU,“ uvedl Babiš na Twitteru.

Leyenová též kritizovala maďarskou Orbánovu vládu za nasazení vodních děl proti migrantům na srbsko-maďarské hranici. Jméno německé ministryně obrany se pak v evropském kontextu dostalo do povědomí hlavně díky snaze prohloubit mezi členskými státy EU obrannou spolupráci. Ursula von der Leyenová je obecně velkou zastánkyní prohlubování evropské integrace a federalizace unie. „Mým cílem jsou Spojené státy evropské,“ řekla pro Der Spiegel v roce 2011 s odkazem na model USA. Ursula von der Leyen se také již čtyřikrát účastnila konference globalistů a budovatelů Nového světového řádu Bilderberg a podporuje genderovou a homosexualistickou agendu.

Tohle všechno jsou podle Babiše znaky „velké kompetence“ Ursuly von der Leyenové? Spojené státy evropské, kritika obrany před imigrací, Euro-Wehrmacht a Bilderberg? To se pak máme od Babiše a von der Leyenové na co těšit...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

12:12 Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

Udržitelnější výrobky, které bude možné po rozbití opravit, a až doslouží, dočkají se recyklace. To …