Okamura (SPD): Ukazuje se, co by se stalo, kdyby se sluníčkáři ujali moci v celé republice

14.08.2020 20:36

Komentář na facebookovém profilu k plánu na omezení a zdražení pražské MHD

Okamura (SPD): Ukazuje se, co by se stalo, kdyby se sluníčkáři ujali moci v celé republice
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Vedení hlavního město Prahy nejenže vážně zvažuje zdražení jízdného městské hromadné dopravy, nyní je i jedním ze scénářů, že se drasticky omezí dostupnost MHD a výrazně se prodlouží intervaly. V obou případech je hlavním důvodem snaha ušetřit. Na to, aby vedení Prahy dalo homosexualistickému festivalu Prague Pride milion korun, peníze ale jsou! Stejně tak Praha má peníze na festival „Tvůrčí Afrika aneb všichni jsme Afričani“. Ukazuje se, co by se stalo, kdyby se sluníčkáři ujali moci v celé republice. Praze vládne koalice Pirátů, Praha sobě, TOP 09, STAN a KDU-ČSL.

Anketa

Vážíte si Spojených států amerických coby klíčového spojence ČR?

9%
91%
hlasovalo: 36727 lidí

Praha podpořila částkou 120 tisíc korun festival „Tvůrčí Afrika aneb všichni jsme Afričani“. Další homosexualistický projekt, který Praha finančně podporuje, je Centrum queer paměti, které prý „vytváří vysoce profesionální zázemí pro uchování kulturního dědictví pražské queer komunity“ – na to jde sto tisíc korun.

Pražské zastupitelstvo také schválilo individuální dotaci v hodnotě přes 5,1 milionu korun sluníčkářské neziskové organizaci Integrační centrum Praha (ICP), která se prý stará o „integraci“ migrantů v Praze.

Navíc v době koronavirové a na ní navázané ekonomické krize vedení Prahy utratí Praha miliony na nový design autobusů, tramvají i metra. Tak kvůli tomuto chce vedení Prahy zvyšovat ceny MHD? Ukazuje se, co by se stalo, kdyby se sluníčkáři ujali moci v celé republice. Praze vládne koalice Pirátů, Praha sobě, TOP 09, STAN a KDU-ČSL.

Jen náklady na soutěž a vytvoření grafického manuálu byly 1,940.000 korun… Asi si zase někdo nepotřeboval namastit kapsy? Přijde vám to normální?

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.