Opl (Rozumní): Václave Klausi ml., ODS si Vás neváží, přidejte se k nám !

11.03.2018 16:20

Zkušenost drtivé většiny našeho národa je taková, že ODS je ztělesněním zla. Její představitelé za dlouhá léta poškodili naši zem tak obrovským způsobem, že se z toho ještě dlouhé roky nevzpamatujeme.

Opl (Rozumní): Václave Klausi ml., ODS si Vás neváží, přidejte se k nám !
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Řada věcí se ještě stále prošetřuje orgány činnými v trestním řízení, ale to nejhorší je, že většina těch obludností se do rukou spravedlnosti nikdy nedostala a již nedostane. 

Každý z Vás nepochybně dokáže okamžitě vyjmenovat řadu bezprecedentních kauz, spojených s konkrétními lidmi. 

Já musím zmínit alespoň to, co se týká mé odbornosti, tj. vnitřní bezpečnosti. Za dob působení "Íčka" ve vedení resortu ministerstva vnitra došlo k naprosto největší decimaci policejních orgánů v historii naší země, ze které se Policie ČR nevzpamatovala do dnes. Bylo vyštváno obrovské množství špičkových policistů ze všech organizačních součástí policie a došlo k hromadné "instalaci loajálních osob" na spoustu klíčových pozic. Rozsah negativních personálních "šachů" nemá obdobu a zákon o služebním poměru byl "znásilněn" způsobem zcela nevídaným.

Po tom, co ODS v naší zemi za dlouhá léta předváděla, nevěřím jí samotné, ani lidem, kteří ji prezentují, nos mezi očima. A věřit nikdy nebudu.

Jsem věcně založený člověk a existuje jediná výjimka. A tou je Václav Klaus mladší. 

Jako mnoho dalších lidí rád čtu jeho pravidelné pondělní články. Něco je lepší, něco horší, prostě klasika, pokud někdo musí někam pravidelně přispívat. 

V oblasti školství jsem naprostý laik, ale jsem si jist, že pan Klaus velmi dobře ví, o čem mluví a píše a opravdu mu věřím, že to se školstvím a především s žáky a studenty myslí skutečně dobře. A resort školství by si takového člověka určitě zasloužil. Současná destrukce je naprosto nepřijatelná ...

Neznám poměry v ODS, ale při pohledu zvenčí je jasné, že si jej příliš neváží. To je určitě výborné pro všechny politické soupeře ODS.

Znám jej z gymplu, kde chodil o rok výše. A to, co aktuálně veřejně prezentuje je zdravě vlastenecké, což plně odpovídá zaměření volební aliance strany ROZUMNÍ.

Přidejte se k nám Václave a dostanete prostor, který si právem zasloužíte ! 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.