Opl (Rozumní): Václave Klausi ml., ODS si Vás neváží, přidejte se k nám !

11.03.2018 16:20

Zkušenost drtivé většiny našeho národa je taková, že ODS je ztělesněním zla. Její představitelé za dlouhá léta poškodili naši zem tak obrovským způsobem, že se z toho ještě dlouhé roky nevzpamatujeme.

Opl (Rozumní): Václave Klausi ml., ODS si Vás neváží, přidejte se k nám !
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Řada věcí se ještě stále prošetřuje orgány činnými v trestním řízení, ale to nejhorší je, že většina těch obludností se do rukou spravedlnosti nikdy nedostala a již nedostane. 

Každý z Vás nepochybně dokáže okamžitě vyjmenovat řadu bezprecedentních kauz, spojených s konkrétními lidmi. 

Já musím zmínit alespoň to, co se týká mé odbornosti, tj. vnitřní bezpečnosti. Za dob působení "Íčka" ve vedení resortu ministerstva vnitra došlo k naprosto největší decimaci policejních orgánů v historii naší země, ze které se Policie ČR nevzpamatovala do dnes. Bylo vyštváno obrovské množství špičkových policistů ze všech organizačních součástí policie a došlo k hromadné "instalaci loajálních osob" na spoustu klíčových pozic. Rozsah negativních personálních "šachů" nemá obdobu a zákon o služebním poměru byl "znásilněn" způsobem zcela nevídaným.

Po tom, co ODS v naší zemi za dlouhá léta předváděla, nevěřím jí samotné, ani lidem, kteří ji prezentují, nos mezi očima. A věřit nikdy nebudu.

Jsem věcně založený člověk a existuje jediná výjimka. A tou je Václav Klaus mladší. 

Jako mnoho dalších lidí rád čtu jeho pravidelné pondělní články. Něco je lepší, něco horší, prostě klasika, pokud někdo musí někam pravidelně přispívat. 

V oblasti školství jsem naprostý laik, ale jsem si jist, že pan Klaus velmi dobře ví, o čem mluví a píše a opravdu mu věřím, že to se školstvím a především s žáky a studenty myslí skutečně dobře. A resort školství by si takového člověka určitě zasloužil. Současná destrukce je naprosto nepřijatelná ...

Neznám poměry v ODS, ale při pohledu zvenčí je jasné, že si jej příliš neváží. To je určitě výborné pro všechny politické soupeře ODS.

Znám jej z gymplu, kde chodil o rok výše. A to, co aktuálně veřejně prezentuje je zdravě vlastenecké, což plně odpovídá zaměření volební aliance strany ROZUMNÍ.

Přidejte se k nám Václave a dostanete prostor, který si právem zasloužíte ! 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…