Primátor Nedvědický poděkoval lidem z úklidové čety

27.06.2019 20:20

S pracovníky úklidové čety společnosti AVE se ve čtvrtek ráno sešel primátor Petr Nedvědický a poděkoval jim za práci, kterou pro město dělají.

Primátor Nedvědický poděkoval lidem z úklidové čety
Foto: archiv politika
Popisek: primátor Ústí nad Labem Petr Nedvědický (ANO)

Primátor zdůraznil, že si vedení města váží práce uklízečů a spoléhá na ně. „Vím, že to máte těžké, je to nevděčná práce, není voňavá a bohužel musíte od lidí vyslechnout i nepěkné poznámky. Prosím, vydržte a pomozte nám udržet město čisté,“ uvedl primátor.

Skupina pracovníků v oranžových vestách vybavená košťaty, lopatami a plastovými kontejnery prochází každý den centrem města a uklízí odpadky po nepořádných chodcích. Někteří to dělají dlouho – pět i sedm let. „Nejhorší to je u Barborky. Ráno ten strašný binec uklidíme a za pár hodin můžeme začít znovu,“ poznamenala jedna z pracovnic.

Na problémy v centru města si stěžuje řada občanů, proto je sem zaměřena zvýšená pozornost, kromě pracovníků úklidu se lokalitě věnují i posílené hlídky strážníků. Pokutují odhazování odpadků, popíjení alkoholu na veřejnosti nebo kouření na zastávkách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace