SPD: Vládní politici dělají z lidí úplné idioty

09.07.2022 13:15 | Ze sítí

Komentář středočeské organizace SPD k obhajobě korupce a organizovaného zločinu v STAN politiky pětikoalice

SPD: Vládní politici dělají z lidí úplné idioty
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Místopředsedkyně Sněmovny Olga Richterová z vládních Pirátů v rádiu obhajuje organizovaný zločin, mafii a korupci ve vládním hnutí STAN slovy, že Vít Rakušan (STAN) nemůže rezignovat, protože se ČR se nachází v situaci, kdy převzala vedení Rady EU. Co na tento zcela hloupý argument říct?

Vládní politici dělají z lidí úplné idioty. Demise v Evropě zcela neznámého Víta Rakušana nikoho v Evropě nezajímá, protože ho nikdo v zahraničí nezná. V zahraničí je jim úplně jedno, jestli bude u nás ministrem vnitra ve Fialově vládě Petr nebo Pavel.

Jak je již veřejné známo, do kauzy organizovaného zločinu v hnutí STAN jsou zapleteni také politici TOP09 a Piráti. A spolu s nimi kryje tyto praktiky premiér Petr Fiala(ODS) a KDU-ČSL, kteří svorně říkají, že není důvod k rekonstrukci vlády a že předseda STAN a ministr vnitra Vít Rakušan má jejich plnou důvěru…

Podle názoru SPD by mělo hnutí STAN okamžitě odejít z vlády! A celá Fialova vláda podat demisi, protože kryje organizovaný zločin ve STAN, odmítá řešit zdražování a miliony našich občanů dostala tato neschopná vláda do velkých finančních problémů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…