Senátor Hampl: Pomoc v sousedství. Rozdáváme peníze

27.04.2020 8:32

Komentář na facebookovém profilu ke sbírce v senátu na postižené koronavirovou karanténou

Senátor Hampl: Pomoc v sousedství. Rozdáváme peníze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Hampl

?????????? ?? ????????????????????´

Na začátku dubna jsme v Senát Parlamentu ČR zahájili finanční sbírku na pomoc v souvislosti s koronavirovou pandemií. Podařilo se nám vybrat nezanedbatelnou částku a nyní se musíme rozhodnout, kam vybrané prostředky poputují. Už mám pár konkrétních nápadů, kde prostředky v senátním obvodu využít, ale chtěl bych se obrátit také na Vás, zda nevíte o někom ve Vašem sousedství, komu by prostředky mohly pomoci?

Je v okolí dům pro seniory, kde akutně chybí zdravotnický materiál? Víte o samoživitelkách, které přišly o práci? Znáte někoho, kdo kvůli slabému internetovému připojení nemůže studovat? Obchody, ve kterých nutně potřebují dezinfekci? Znáte zkrátka ve Vašem okolí někoho, kdo v souvislosti s koronavirovou pandemií potřebuje pomoc?

Prosím, pokud o někom víte, napište mi do komentářů pod příspěvek nebo do soukromých zpráv. Případně Vás prosím o sdílení tohoto příspěvku, aby se o nabídce pomoci dozvědělo co nejvíce sousedů v okolí. Zároveň bych chtěl poděkovat všem, kteří v této těžké situaci, jakkoliv pomáhají a vyzvat všechny, ať se přidají. Děkuji všem a nebojte, společně to dáme!

prof. RNDr. Václav Hampl, DrSc.

  • BPP
  • Tento profil není senátorem V. Hamplem aktivně používán.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.