Senátor Valenta: Diktátorské manýry

13.05.2020 11:03

Komentář na facebookovém profilu k vyjádřením profesora Prymuly

Senátor Valenta: Diktátorské manýry
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

DIKTÁTORSKÉ MANÝRY - Nestíhám se divit, jak si naše vláda a její představitelé oblíbili tyto diktátorské manýry. Samozřejmě, že se musíme normálními způsoby chránit proti novému typu koronaviru. Samozřejmě, že je extrémně důležité, abychom riziku nákazy nevystavovali především lidi se sníženou imunitou a jiné rizikové skupiny obyvatel.

Absolutně však odmítám, aby nám kvůli tomuto viru vláda diktovala, že se budeme moci stýkat např. jen s dalšími dvěma rodinami a přetrhali tak další společenské kontakty. Vždyť je to naprosto absurdní a směšné.

Kdo a jak by to kontroloval? A to stejné by platilo na i pracovišti - tady že bychom se mohli potkávat pouze s malým počtem spolupracovníků?

Naše země i celý svět se musí vrátit co nejdříve do normálu. A jednoznačně musíme odmítnout tyto pokusy o naši společenskou izolaci, drakonické omezování svobody a nastolování nějaké novodobé formy diktatury.

Nechci bagatelizovat zdravotní rizika, ale co je moc, to je příliš. Celý svět čelí mnoha dalším nebezpečným chorobám a nikdo kvůli tomu nevymýšlí to, co se děje v souvislosti s COVID-19. Tak neblázněme a zachovejme si soudnost a zdravý rozum.

ZDE

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

13:04 Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 ke kratomu.