Sládek (SPR-RSČ Miroslava Sládka): Všem lidem dobré vůle

23.12.2017 21:48

Máme za sebou náročný rok, ve kterém jsme se snažili ze všech sil ne přesvědčovat, ale vysvětlovat lidem, podstatu současných problémů a odhalovat pravou tvář a skutečné cíle těch, kdo jimi takřka nepřetržitě manipulovali z televizní obrazovky.

Sládek (SPR-RSČ Miroslava Sládka): Všem lidem dobré vůle
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Mnoho lidí neposlouchalo, nepřemýšlelo a ti také napochodovali do pasti, kterou jim vládnoucí banda nachystala. Pasti hezky nazdobené a opletené mnohou lží. Všichni jistě chápeme, o čem hovořím. Velmi málo bylo těch, kdo projevili odvahu myslet a konat. To však neznamená, že bychom se měli vzdát a zařadit se do stáda. Nikdy.  

Všem Republikánům a jejich rodinám, přátelům, krajanům, všem přeji spokojené a klidné prožití Vánoc. A zároveň hodně odvahy a vytrvalosti v novém roce, který doufám, přinese radikální změnu. Konec konců je to rok, který končí osmičkou, je to rok, kdy bude završena dvacetiletá perioda, která započala roku 1998, kdy byla jediná skutečně opoziční strana skoro zlikvidována lživou kampaní a porušováním všech pravidel normální lidské společnosti. Od té doby se v parlamentu a ve vládě střídají jenom domluvené loutky naoko předstírající službu veřejnosti a dodržování principů demokratického a právního státu. Nic však netrvá věčně. Velmi dlouho lze manipulovat s malou skupinou lidí, jen krátkou dobu s velkou skupinou, avšak se všemi nelze manipulovat donekonečna. Čas radikální změny se přibližuje. Hlavu vzhůru.  

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…