Vaněk (TOP 09): TOP 09 a STAN s podporou KOA a VPM Cheb do krajských voleb

18.08.2020 8:39

Představujeme první desítku kandidátů koaliční kandidátky.

Vaněk (TOP 09): TOP 09 a STAN s podporou KOA a VPM Cheb do krajských voleb
Foto: top09.cz
Popisek: Petra Vaněk (TOP 09)

Vaněk: Představujeme první desítku kandidátů koaliční kandidátky TOP 09 a STAN s podporou KOA a VPM Cheb do krajských voleb

 
Dne 28.07.2020 jsem podali prostřednictvím krajské manažerky Petry Vaněk ( volební zmocněnec) kandidátku do krajských voleb, na které je 45 kandidátů a 5 náhradníků. Tito kandidáti se zcela jistě mohou pyšnit mnoha vlastnostmi schopných a zkušených lidí, kteří dokázali, že umí tvrdě pracovat a táhnout za jeden provaz. Jsou to srdcaři a rváči a my jsme moc rádi, že jsou s námi a kopou za lepší Karlovarský kraj. Pojďme si představit naši první desítku!
 
Lídr a kandidát na hejtmana je Petr Kulhánek, manažer a ex-primátor Karlových Varů, dvojka Šabiňák Robert Pisár, ředitel sokolovské Pomoc v nouzi, ops a na trojce najdete starostu Chebu Antonín Jalovec.
 
Na čtvrtém místě je Petr Zahradníček, krajský zastupitel, novinář a hudebník z Lokte na pátém starosta Františkových Lázní Jan Kuchař, na šestém historik a karlovarský patriot Jiří Klsák.
 
Štastná sedmička patří profesoru Miroslav Plevný, který se chystá zabojovat za ten náš západ i v senátních volbách, a přidat se tak k senátorům Starostové a nezávislí • STAN, jakými jsou Jan Horník - senátor z Božího Daru (osmička), nebo Miroslav
 
Balatka - senátor (devíka). Naší první desítku uzavírá oblíbený starosta Plesné Petr Schaller.
 
Celou naši kandidátku si můžete prohlédnout ZDE.
 
Tak nám držte palce a přijďte v říjnu k volbám. Už máme dost bylo slibů, které nikam nevedou. Pojďme se do toho opřít a dělat to pořádně! Náš kraj si zaslouží lepší budoucnost!
 
Děkujeme!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Dálnice stavíme a připravujeme nejrychleji v historii

10:21 Premiér Fiala: Dálnice stavíme a připravujeme nejrychleji v historii

Páté jednání Vládního výboru pro strategické investice 22. dubna 2024 se týkalo především financován…