Vostrá (KSČM): Papír snese vše

12.02.2014 11:24

Programové prohlášení vlády je dokument důležitý pro všechny. Bylo by dobré, abychom se s ním uměli ztotožnit ve většině bodů, aby toto prohlášení bylo prospěšné a na období vlády Bohuslava Sobotky zajistilo maximálně možnou stabilitu České republiky. Slib premiéra, že doplní požadavky zaměstnavatelů i odborářů je sice hezký a nezarmoutí, ale uvidíme.

Vostrá (KSČM): Papír snese vše
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Máme spoustu bodů, které je třeba řešit, ať už je to zprovoznění nové dálnice či s ní související železnice. Jsme zvědaví na to, jaká bude konečná podpora zaměstnanosti a co odboráři vlastně na své návštěvě prosadili. Měl by se zlepšit i výběr daní, ke kterému se zavazuje Ministerstvo financí. Pokud bude chtít vláda svůj program dodržet, bude potřebovat finanční zajištění. A tak nezbývá, než položit otázku, budeme na to mít? Konečnou podobu programového prohlášení vlády Bohuslava Sobotky pečlivě prostudujeme a teprve potom budeme schopni sdělit, jak vnímáme tento dokument. Především v něm budeme hledat splnění volebních slibů ČSSD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.