Poslední příspěvky z profilů

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Ing. Karla Šlechtová
Prof. PhDr.  Petr Fiala, Ph.D., LL.M.
Ing. Petr Vokřál
JUDr. Alena Schillerová, Ph.D.
JUDr. Robert  Pelikán, Ph.D.
TOP 09
Tomáš Macura
Ing. Jiří Milek
Radek Rozvoral
JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD., MBA

Velký Pátek

Výuka pletení tatarů na ZŠ v Bystřice pod Host 28. 3. 2018 Netradiční dopoledne prožily 28.3. 2018 děti ZŠ Bystřice pod Hostýnem, Pod Dubíčkem Projektový den s názvem Velikonoční den a pletení tatarů s Karly Nedbálkový

Mgr. Jana Černochová
JUDr. Bohumil Šimek
Ing. Markéta Pekarová Adamová
Ivo Valenta
Ing. Martin Jiránek
Ing. Martin Jiránek vložil nový článek

GDPR - k panice není důvod

Datum účinnosti nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) se blíží. A také rostou obavy mnoha firem a živnostníků. Pirátský poslanec Martin Jiránek, místopředseda sněmovního Hospodářského výboru, však říká, že k panice není důvod.

Bc. Martin Půta
Bc. Martin Půta vložil nový článek

V Mimoni budeme společně připravovat velký obchvat

Ve středu 28. března navštívil hejtman Libereckého kraje Martin Půta město Mimoň. Celodenní výlet začal již tradičně na místní radnici, kde jej přivítal starosta města František Kaiser. Ten jej provázel po dobu trvání celého programu.

prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
TOP 09
TOP 09 vložil nový článek

Větší ochrana zvířat z nás dělá civilizovanou zemi

Přísnější tresty za týrání zvířat, efektivnější boj proti těmto činům a lepší právní postavení zvířat žádá petice, kterou zveřejnili předseda TOP 09 Jiří Pospíšil, místopředsedkyně organizace Home4Pets, z.s. Petra Vojtíšková a advokát Robert Plicka.

Bc. Libor  Hadrava
JUDr. Vojtěch Filip