Ondřej Profant

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.04.2019 14:28:40 - žluťásek

Jak přesně bojujete proti papaláštví?

Nebo podle vás tohle nejsou papalášské metody?
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pirat-dostal-v-Praze-funkci-v-mestske-firme-Ihned-si-porucil-telefon-za-jehoz-cenu-sezenete-ojetou-Skodu-Octavia-579290
A proč když tvrdíte, jak je přínosná digitalizace, ji nevyužíváte i na místo nadbytečných zahraničních cest? Můžete s politiky jednat online, vše si online prohlédnout a za ušetřené peníze postvit byty nebo prodloužit metro i na okraj Prahy a ulehčit dopravě. Budete nějak v této věci jednat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2019 13:21:15 - Ondřej Profant
 Dobrý den,
já osobně bojuji proti papaláštví celkovým přístupem k životu. Do sněmovny se snažím jezdit na kole (když to nevyjde tak tramvají), chodím na pivo s veřejností, na akcích se snažím komunikovat se všemi bez rozdílu. Na veřejné náklady necestuji ani nemám jiné nadstandardní výhody.
Ve straně máme registr schůzek (https://evidence.pirati.cz/), zveřejněné všechny smlouvy a i faktury (https://piroplaceni.pirati.cz/). V poslanecké sněmovně se snažíme, aby se veřejná správa nechovala jako vrchnost.
S počínáním Vladimíra Šraiera nesouhlasím. Myslím si, že nemá v dané firmě, co dělat. Jak se tam dostal se budete muset zeptat předsedkyně zastupitelského klubu Pirátů na Magistrátu Hl. m. Prahy.
Aktualizace:

Pirát Šraier rezignoval na svůj post

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pirati-sraier-vesmirny-mobil-rezignace.A190506_115601_domaci_jn