Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.04.2011 10:35:43 - sylenka

Vždy připraveni ale proč ?

pane poslanče, myslíte, že je KSČM připravena na další možné volby v září, jak o tom mluví ČSSD?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.04.2011 19:24:14 - Ing. Jiří Dolejš

120 hlasů pro rozpuštění sněmovny bude problém protože tak velkou převahu pravice jako loni v létě těžko zopakuje. Vždy připraven - to znal každý pionýr. ČSSD by si asi i na volby půjčila, protože by to asi z dalšího přípěvku od státu za volby zaplatila. Ale bál bych se nízké volební účasti - rok a čtvrt po minulých volbách se ukázalo jak chimérická byla tehdejší oslava médií nových stran a nových tváří. Z bojovníku s dinosaury se za pár měsíců stala chobotnice.  Jen naiva by neopustil tehdejší iluze.

Občan nejspíš tuší,  že ekonomické zájmy nestojí jen za VV, ale i za ostatními vládními stranami. Takže když vynechám povinné vypínání hrudi, tak se raději nadále věnuji tématu pravicových reforem - tohle téma nevyčpí. Zatím to vypadá spíš než na volby, tak na škatulata hejbejte se uvnitř koaličních stran pod taktovkou klause. Kdyby ale ani peníze českou pravici nestmelili, tak věřím že reprezentace KSČM bude taky připravená.