Conseq přináší novinku ve spoření na penzi

28.02.2013 19:20

Conseq penzijní společnost, a. s., připravila novinku v možnostech penzijního spoření - penzijní program Zenit, který je již nyní v nabídce.

Conseq přináší novinku ve spoření na penzi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bankomat

Program nabízí zajímavý výnos podle volby spořicí strategie a zároveň také možnost zvolit si garanci. Klienti tak ani při volbě potenciálně vyššího výnosu než nabízejí transformované fondy nemusí přijít o garanci vložených peněz.

Program Zenit kombinuje několik fondů s různým investičním zaměřením při dostatečném rozložení rizika. Nabízí tři základní asistované strategie – konzervativní, vyváženou a dynamickou a také možnost zvolit si garanci. Garanci si klient může zvolit ke spořícímu programu za podmínky, že doba programu je alespoň 10 let a výše měsíčního příspěvku min. 500 Kč. „Tím, že garance není průběžná, ale pouze k cílovému datu, dává i tato strategie při delším než 10letém horizontu dostatek potenciálu pro výrazně vyšší výnos než zcela konzervativní strategie transformovaných fondů s garancí nezáporného výsledku v každém jednotlivém kalendářním roce“, vysvětluje Richard Siuda, člen představenstva Conseq penzijní společnosti, a. s.  „Program Zenit tak přináší řešení klientům, kteří sice chtějí získat zajímavější výnos a jsou proto ochotni akceptovat kolísající hodnotu svých úspor v čase, ale pro finální okamžik čerpání peněz chtějí mít jistotu a písemný závazek, že na jejich účtu bude minimálně tolik prostředků, kolik vložili“, dodává Richard Siuda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …