CzechInvest představí v Ostravě deset nejkreativnějších startupů roku 2022

02.02.2022 17:56 | Tisková zpráva

Už pátým rokem CzechInvest organizuje soutěž Creative Business Cup, která vybírá nejlepší startupy z oblasti kreativního průmyslu

CzechInvest představí v Ostravě deset nejkreativnějších startupů roku 2022
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

Národní kolo soutěže Creative Business Cup 2022 se uskuteční offline i online 10. března 2022 od 16:00 v ostravském Brick House. Soupeřit mezi sebou bude desítka nejkreativnějších startupů České republiky. Vítěz bude reprezentovat Českou republiku na globálním finále soutěže v Kodani.

Finále národního kola se zúčastní deset českých startupů z vybraných oblastí kulturních a kreativních průmyslů. Mezi ně patří kupříkladu software, design, móda, architektura, reklama, film, fotografie, gastronomie, volnočasové aktivity, hračky, hudba, rozhlas, televize, ale i počítačové hry či 3D tiskárny.

V rámci programu dojde také na networking či divadelní scénku. Akcí provází Albert Čuba z Divadla Mír.

O soutěži Creative Business Cup

Creative Business Network je nezisková organizace, která se zabývá podporou startupů z oblasti kreativních průmyslů. Od roku 2012 každoročně pořádá mezinárodní soutěž Creative Business Cup, která má za cíl podporovat kreativní startupy, propojovat je navzájem a pomoci jim při hledání investora i dobývání zahraničních trhů. Organizátorem českého národního kola soutěže je už pátým rokem Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…