CzechInvest představí v Ostravě deset nejkreativnějších startupů roku 2022

02.02.2022 17:56 | Tisková zpráva

Už pátým rokem CzechInvest organizuje soutěž Creative Business Cup, která vybírá nejlepší startupy z oblasti kreativního průmyslu

CzechInvest představí v Ostravě deset nejkreativnějších startupů roku 2022
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

Národní kolo soutěže Creative Business Cup 2022 se uskuteční offline i online 10. března 2022 od 16:00 v ostravském Brick House. Soupeřit mezi sebou bude desítka nejkreativnějších startupů České republiky. Vítěz bude reprezentovat Českou republiku na globálním finále soutěže v Kodani.

Finále národního kola se zúčastní deset českých startupů z vybraných oblastí kulturních a kreativních průmyslů. Mezi ně patří kupříkladu software, design, móda, architektura, reklama, film, fotografie, gastronomie, volnočasové aktivity, hračky, hudba, rozhlas, televize, ale i počítačové hry či 3D tiskárny.

V rámci programu dojde také na networking či divadelní scénku. Akcí provází Albert Čuba z Divadla Mír.

O soutěži Creative Business Cup

Creative Business Network je nezisková organizace, která se zabývá podporou startupů z oblasti kreativních průmyslů. Od roku 2012 každoročně pořádá mezinárodní soutěž Creative Business Cup, která má za cíl podporovat kreativní startupy, propojovat je navzájem a pomoci jim při hledání investora i dobývání zahraničních trhů. Organizátorem českého národního kola soutěže je už pátým rokem Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Skupina České dráhy loni hospodařila s rekordním ziskem téměř čtyři miliardy

11:27 Skupina České dráhy loni hospodařila s rekordním ziskem téměř čtyři miliardy

Konsolidovaný hospodářský výsledek Skupiny ČD před zdaněním dle Mezinárodních standardů účetního výk…