ÚZSVM prodal nebytové jednotky v centru Ostravy za tři miliony

03.10.2021 22:30 | Tisková zpráva

ÚZSVM v Ostravě prodal ve druhém kole elektronické aukce devět nebytových jednotek v budově na Slezské Ostravě, a do státního rozpočtu tak získal finanční prostředky v celkové výši 3 000 000 korun.

ÚZSVM prodal nebytové jednotky v centru Ostravy za tři miliony
Foto: ÚZSVM
Popisek: Logo Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM)

Majetek se nachází v rezidenční čtvrti poblíž centra města Ostravy u toku řeky Ostravice. Nebytové jednotky zabírají celé 7. podlaží budovy a náleží k nim tři lodžie, dva balkóny, výhradně užívané části chodby a dvoje sociální zařízení.

V minulosti byly nebytové jednotky využívány jako kancelářská plocha a sloužily státním zaměstnancům k výkonu činnosti. V rámci přesunu státních organizací a organizačních složek státu působících na území statutárního města Ostravy byl původní uživatel přemístěn do vhodnějších prostor. Vzhledem k omezeným možnostem dalšího využití a potřebě vysokých nákladů na nezbytnou rekonstrukci byly nebytové jednotky, jako pro stát nepotřebný majetek, nabídnuty k prodeji formou elektronické aukce.

Kupující právnická osoba může po příslušných stavebních úpravách nabytý majetek využívat buď jako kanceláře pro administrativní činnosti, nebo může devět malých nebytových jednotek v domě se smíšeným využitím přebudovat na byty různé velikosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…