Revoluční metody úpravy nehtů nabízejí perfektní vzhled i maximální šetrnost

19.11.2015 0:00

Díky dnešním kosmetickým možnostem si každá žena může dopřát krásně upravené nehty, i když její vlastní nejsou zrovna hezky tvarované, pevné a odolné. Proto se mnoho žen stalo pravidelnými zákaznicemi nehtových salonů.

Revoluční metody úpravy nehtů nabízejí perfektní vzhled i maximální šetrnost
Foto: dodavatel TZ
Popisek: nehty

Dokonale upravené nehty jsou totiž silně návykovou záležitostí.

I když se na první pohled může zdát, že na upravených rukách image ženy nestojí, opak je pravdou. Stylově oblečená žena s učesanými vlasy a make-upem bez chybičky může výsledný dojem doslova zazdít, pokud budou její nehty neupravené, okousané, s oprýskaným lakem nebo – v tom nejhorším případě – špinavé. Pravá dáma se pozná právě podle pěstěných drápků, neváhejte tedy investovat čas i peníze do jejich úpravy.

Klasická gelová manikúra je passé

Doba nevkusných, vyumělkovaných a hranatých drápů je naštěstí dávno pryč. Aktuální trendy podporují přirozenost a maximální šetrnost vůči nehtovému lůžku i přírodnímu nehtu. Klasická gelová či akrylová manikúra přírodní drápky navíc neúměrně zatěžovala a přispívala ke zhoršení jejich kvality. Nehty byly po odstranění těch umělých oslabené, více se lámaly a třepily. Jejich majitelka se tak často ocitala v bludném kruhu, kdy se tyto trable rozhodla vyřešit, či lépe řečeno pouze zamaskovat, opětovnou aplikací umělé vrstvy. Následná regenerace a náprava byla dlouhodobým procesem s nejistým výsledkem. To se naštěstí už změnilo. Dnes existují revoluční metody úpravy nehtů, jež nepředstavují žádnou zátěž, přitom výsledek modelace je neméně efektní a vydařený.

Jednu z přelomových novinek v profesionální manikúře nám představila Jana Svobodová, manikérka a majitelka nehtového salonu Studio JS na Praze 2. „V salonu poskytujeme komplexní nehtové služby. Důraz přitom klademe na šetrnost používaných metod, nejmodernější technologické postupy i výběr těch kvalitních produktů. Z toho důvodu pracujeme se značkou CND Shellac.“ A v čem je tato metoda pokroková? „Především v šetrnosti aplikace, protože je to jediná metoda, při níž není nutné jakkoli znehodnotit či zpilovat původní nehet. Shellac je navíc díky své pevnosti imunní vůči odření, a je dokonce vhodný i pro zpevnění lámavých nehtů,“ doplňuje Jana. V salonu si můžete užít nejen profesionální péči o ruce a nehty, ale i relaxaci v podobě zkrášlujících procedur a regeneračních zábalů, kterými můžete doplnit samotnou manikúru či modeláž. „Můžu doporučit proceduru IBX System, která zpevňuje nehty pomocí příročních olejů, tradiční japonskou péči o poškozené nehty spočívající v aplikaci včelího vosku na přírodní nehet. Dámy se nejraději nechávají hýčkat parafínovými zábaly, líčí Jana Svobodová.

Všechny moderní metody úpravy nehtů nabízejí plné spektrum barev. V porovnání s těmi, co jsou k mání v běžných drogeriích, tedy nebudete ochuzena. Bonusem také je, že i odstraňování je mnohem šetrnější než v případě klasických „gelovek“. V mnoha případech stačí použít speciální odlakovač s arganovým olejem zabraňujícím vysušování. Postačí i ten obyčejný, jen je nutné nechat ho působit o něco déle.

Doplňková výživa

Chcete-li mít opravdu zdravé a silné drápky, postarejte se o důkladnou výživu zevnitř. Důležité je zastoupení vápníků, železa a vitaminů. Nedostatek vitaminů je zodpovědný za tenké, křehké nehty s tendencí k štěpení a lámání, absenci železa v potravě naopak odhalí bledé, křehké, hrbolaté nehty. Pravidelně byste si měli dopřávat ryby, obilné klíčky, semínka, oříšky, brokolici, špenát a mléčné výrobky.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaB

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…