Václav Klaus. To je pro mě skutečný muž, přiznala se Bobošíková

13.12.2010 20:11

Političky si svých mužských kolegů podle všeho příliš neváží. Jak jinak si vysvětlit, že na jednoduchý dotaz, kdo by měl být mezi českými politiky Mužem roku, z oslovených političek odpověděla jediná - Jana Bobošíková. A vyhrál u ní prezident Václav Klaus.

Václav Klaus. To je pro mě skutečný muž, přiznala se Bobošíková

ParlamentníListy.cz oslovily i političky z Věcí veřejných. Překvapivě ani místopředsedkyně sněmovny Kateřina Klasnová nejmenovala svého manžela, ministra dopravy Víta Bártu. To by se u Paroubků jistě nestalo, pro Petru je její manžel jasnou jedničkou. To poměrně jasně dokazuje ve své knize v „Botičkách od Diora".

Související:


Klaus si stojí za svým slovem

Jana Bobošíková má jasno. „Václava.Klause považuji za jediného opravdového muže mezi českými politiky," řekla Bobošíková na adresu prezidenta. „Má skvělé vystupování a také se nebojí říct svůj názor, který třeba mnohdy není populární. A za tím, co řekne si stojí, to u mnoha jiných politiků postrádám," míní šéfka Suverenity - Bloku Jany Bobošíkové.

Váží si političky svých spolustraníků?

„Když budu mluvit o konkrétních politických činech z poslední doby, zaujalo mě, jak pan prezident vystoupil proti zavedení eura," netají se Bobošíková jejíž euroskepticismus ji s Klausem v mnohém spojuje.

Proč na dotaz neodpověděly ženy z Věcí veřených, ODS, ČSSD, TOP 09 či komunistů, je záhadou. Zřejmě v české politice nevidí nikoho, kdo by si zasloužil titul Muže roku.


Čtěte také:


FotoKoláž: hns

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš Urban

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jednooký Ukrajinec o své armádě. Stále slouží. Vyplavalo to nejhorší

12:41 Jednooký Ukrajinec o své armádě. Stále slouží. Vyplavalo to nejhorší

Nejsou vojáci, není munice, nejsou opevnění. To jsou závěry polského analytika Konrada Muzyky ohledn…