„Ču*ák.“ „Ku*va.“ Kolář mladší se omluvil za výrazy. Ale ne Zaorálkovi

13.03.2024 19:45 | Monitoring

Poslanec a kandidát do europarlamentu za TOP 09 Ondřej Kolář se na sociální síti omlouvá za vulgární urážky na adresu místopředsedy SOCDEM Lubomíra Zaorálka kvůli jeho nedávnému prohlášení, že jeho otec Petr Kolář pracuje pro společnost, která „pomáhá plnit peněženky Vladimira Putina“. Přesto si Kolář ml. neodpustil Zaorálka nyní označit jako „politickou nulu“. Nato bylo Kolářovi juniorovi připomenuto, že Zaorálek v politice působí „nikoli skrz rodiče“, a znovu zazněla kritika vůči Petru Kolářovi, jenž dle svých slov „vyrobil“ prezidenta Pavla.

„Ču*ák.“ „Ku*va.“ Kolář mladší se omluvil za výrazy. Ale ne Zaorálkovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ondřej Kolář

Kolář Ondřej se vyjádřil k negativním ohlasům, jež obdržel za vulgarismy, jimiž počastoval Lubomíra Zaorálka za to, že ten řekl, že otec Koláře Ondřeje Kolář Petr pomáhá financovat šéfovi Kremlu válku. Kolář Ondřej prohlásil, že ho „unesly emoce“ a že „vulgarity do politiky nepatří“. Další urážku si ale neodpustil. „Zdravím vás z Ukrajiny. A omlouvám se všem, kterých se dotklo, že jsem politickou nulu Zaorálka, který o tátovi Petru Kolářovi prohlásil, že pomáhá Putinovi financovat válku, počastoval sprostými výrazy. Vulgarity do politiky nepatří. Unesly mě emoce,“ napsal dnes poslanec TOP 09.

Zaorálka se zastal právník Ondřej Dostál; přízvisko „nula“ nasměroval na Ondřeje Koláře a nešetřil ani jeho otce Petra Koláře, poradce a „přítele po boku“ prezidenta ČR Petra Pavla. „Kdo je nula? Pan Zaorálek se aspoň do politiky dostal sám, ne skrz rodiče. A sprosťárny jsou menší problém, než lobbista cizí firmy, který dle vlastních slov ‚vyrobil‘ prezidenta a poradcuje mu. To je problém, to do politiky nepatří! Mezi byznysem a politikou má být firewall!“ upozornil Dostál.

A Kolář junior vrátil úder, že za nulu považuje i právníka Ondřeje Dostála. „A já už se bál, že mi další nula nevysvětlí, že mi zvolení ve svobodných a demokratických volbách zařídil papá,“ napsal Kolář ml.

Do Petra Koláře se Zaorálek pustil před dvěma týdny v druhé hodině Partie na CNN Prima News, kde dalšímu hostovi debaty Ondřeji Kolářovi vyčetl, že jeho otec Petr Kolář, poradce prezidenta Pavla, pracuje pro společnost, která „pomáhá plnit peněženky Vladimira Putina“. 

V úterý se pak kandidát do europarlamentu za TOP 09 Ondřej Kolář k této roztržce s Lubomírem Zaorálkem (SOCDEM), vrátil a nešetřil vulgarismy. „To je č*rák. To tam dejte. Dodnes vlastně vůbec nechápu, co se to tam odehrálo. Už jsme si všimli, že je to teď nový národní sport. Úspěch se v této zemi neodpouští. Zaorálek je prostě ku*va, tak se tak chová,“ pronesl v pondělí Kolář pro CNN Prima News s tím, že Zaorálek podle něj vždy obracel Česko na Východ. „A tento člověk si zde bude dovolovat mého otce obviňovat z práce pro Rusko? Ať jde do hajzlu,“ doplnil rozčíleně Kolář Ondřej.

Zdůraznil také, že jeho otec pro Rusko nepracuje, nikdy nepracoval a pracovat nebude. „Táta je člověk, který si vždy dával záležet na tom, aby hájil české zájmy,“ pravil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Kolář Ondřej, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseHonzaSouček , 14.03.2024 9:47:14
protekční rozmazlenec, ale i evidentní psychopat. Je jen příznačné, že do EP kandiduje za TOP09. Jen doufám, že česká společnost není natolik zaslepená, aby do EP prošel, byť jediný kandidát této pidistrany.

|  7 |  0

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …