„Fuj, hnus, zvracím!“ Dominátor Hašek drsně zaútočil na Babiše. A hned přišel protiúder: V hokejové bráně může stát i tupé hovado

31.01.2020 21:02

Předseda vlády Andrej Babiš (ANO) ve čtvrtek zavítal do Litvínova, kde mimo jiné navštívil i místní Zimní stadion Ivana Hlinky. A právě kvůli tomu následovala ostrá dohra na sociálních sítích. Zapojil se i známý hokejista Dominik Hašek, který premiérovi zaslal drsný vzkaz. „Nechci, aby český ‚národní‘ sport byl jakkoli poskvrněn Vaším jménem,“ napsal Babišovi, jehož oslovil jakožto „pana StBáka“. V komentářích to však schytal především samotný Hašek. Připomenula se též jeho možná kandidatura na prezidenta. A do diskuse dorazil i poslanec Miroslav Kalousek (TOP 09).

„Fuj, hnus, zvracím!“ Dominátor Hašek drsně zaútočil na Babiše. A hned přišel protiúder: V hokejové bráně může stát i tupé hovado
Foto: Facebook
Popisek: Dominik Hašek

Anketa

Závidíte Britům, že odcházejí z EU?

95%
hlasovalo: 34697 lidí
Do Litvínova Babiš zavítal společně s ministrem školství, mládeže a tělovýchovy Robertem Plagou a s ministryní pro místní rozvoj Klárou Dostálovou. Jednal zde především o investičních záměrech, vzdělávání a problémech v sociálně vyloučených lokalitách s vedením města. Setkal se i se zástupci základních a středních škol.

Následovala i návštěva místního Zimního stadionu Ivana Hlinky, o níž později informoval i Úřad vlády na twitteru:

Pod tweetem se našly dosti různorodé reakce – a ozval se i hokejista Dominik Hašek. „Fuj, hnus, zvracím. Prosím pana StBáka Andreje Babiše, aby se nepřibližoval k mému nejmilovanějšímu sportu hokeji, kterému jsem zasvětil 40 let svého života. Nechci, aby český ‚národní‘ sport byl jakkoli poskvrněn Vaším jménem. Mimochodem, chyběl jste dnes opět v parlamentu!“ pustil se Hašek do premiéra.

A k známému hokejistovi se připojil i poslanec Miroslav Kalousek. Svůj souhlas u tweetu vyjádřil palcem nahoru.

Ale od jiných lidí už takového zastání nedostal. „Kupte si pytlíky na blitky... Mimochodem, tenhle Váš příspěvek taky vyvolává dávení...“ napsal Haškovi Tomáš Vandas.

Přidal se i uživatel onehalph. A tázal se Haška, zdali nedostal „pukem do hlavy“. „Dominiku, byl jste zjevně trefen pukem mnohokráte do hlavy – a to jediné vás omlouvá. A koho ještě na hokej nepustíte? A co jim našijete na oblečení – třeba hvězdu? Ale jinak budete ten ‚nejdůstojnější kandidát na prezidenta‘,“ napsal s poukázáním, že Hašek by se mohl stát kandidátem na prezidenta. Ten svoji kandidaturu již dříve připustil se slovy, že si to „dokáže představit“.


A uživatel Nautilus přilil olej do ohně: „V hokejové bráně může stát i tupé hovado, stačí, když mu neprojde puk za záda. Z toho morální autoritu nevytřískáte. Ač AB fakt nemusím, tohle je opravdu ubohé. Budete zase mlátit protihráče na inline hokeji?“

Další z komentářů od uživatele Zbyňka narážel na to, že si teď Hašek tímto příspěvkem mohl u svých podporovatelů uškodit. „Vy jste tady trochu mezi dvěma mlýnskymi kameny. Díky tomu co jste zažil, snadno vidíte, jak nám tady Estebak chčije na hlavy a vydává to za déšť, ale přitom mnoho fanoušků hokeje jsou jeho věrní koblížci. To nejde vyhrát,“ napsal mu.

Hašek však svůj tweet pokládá za správný:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…