„Nemohu mlčet.“ Přišly nám vážné informace o Marku Hilšerovi. A dokumenty

10.10.2018 10:32

Dosavadní senátor kandidující za Piráty Libor Michálek se ohradil proti výrokům svého protikandidáta, s nímž se utká o křeslo senátora na Praze 2, Marka Hilšera. Ten kandiduje za občanskou iniciativu Marek Hilšer do Senátu.

„Nemohu mlčet.“ Přišly nám vážné informace o Marku Hilšerovi. A dokumenty
Foto: Vít Hassan
Popisek: Marek Hilšer

„Marek Hilšer zpochybnil v pondělním vysílání na Radiožurnálu mou aktivní roli při podpoře jeho prezidentské kandidatury. Rozhodl jsem se proto zveřejnit e-mailovou komunikaci,“ sdělil Michálek s tím, že v e-mailech je jasně vidět, jak v září loňského roku oslovil dobrovolníky na stánku pana Hilšera s nabídkou pomoci při shánění podpisů senátorů pro jeho kandidaturu.

„Aktivně jsem komunikoval jak s panem Markem Hilšerem, tak se senátory, u nichž byl předpoklad, že mohou pomoci ke kandidatuře kandidáta občanské společnosti,“ uvedl Michálek. 

E-mailovou komunikaci naleznete ZDE.

„Pokud by se mně dostalo takové pomoci resp. podpory, bylo by v rozporu s mým svědomím kandidovat proti osobě, která mě podporovala. Několikrát v životě jsem již obětoval svou pozici, aby se mohla prosadit spravedlnost. Nyní by takový krok měl zvážit pan Hilšer,“ uzavřel Michálek ve svém e-mailu.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …