„Tady už to někdo vybombardoval.“ Lukačovič vyrazil mimo Prahu

26.05.2024 21:40 | Monitoring

V roce 2023 stanul na 15. místě nejbohatších Čechů se svými 24,8 miliardami. Teď se projel na kole po krásách českého pohraničí a oznámil, že je připravené na bombardování. Stav českého pohraničí je dle něho natolik otřesný, že operátor vojenského dronu získá dojem, že už to tam někdo bombardoval. Tak pravil Ivo Lukačovič.

„Tady už to někdo vybombardoval.“ Lukačovič vyrazil mimo Prahu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Expozice o Sudetech a sudetských Němcích v Sudetoněmeckém muzeu v Mnichově

Ivo Lukačovič, patnáctý nejbohatší Čech, vyrazil na cyklovýlet po krajích českých. Řízením náhody nebo vlastní zvědavosti se Lukačovič ocitl v sedle elektrokola i v českém pohraničí. A nevycházel z údivu.

„Projíždím na eKole po českých vesnicích ve vyloučených lokalitách a některé z nich už jsou na případný útok ruské armády připravené,“ napsal Lukačovič na síti X. A pokračoval ve svém hodnocení s cynickým humorem dál: „Dronovému operátorovi bude jasné, že tady už to někdo vybombardoval,“ osedlal cynismem Lukačovič své elektrokolo i twitterový účet.

A komentáře začaly pršet jako góly do brankoviště švýcarských hokejistů. „Není na elektrokolo trošku brzo?“ ptal se starostlivě twitterový CohenTheBarbarian.

Tomáš Roud stav pohraničí připisuje státnímu školství a jeho nedostatkům. „Bydlel jsem 8 let v Janově... se to pěkně za těch 20 let změnilo, co už tam nebydlím. A pak že státní školství je tu proto, aby lidi neskončili v ghetech... asi to nefunguje,“ zkonstatoval bývalý obyvatel Janova, volič Svobodných a podnikatel.

„Takto vypadají celé bývalé Sudety,“ zmínil z twtterového prostoru komentátor ukrývající se za nickem Cato.

A přišlo i doporučení na lepší cestovatelské zážitky: „Jeďte na Vysočinu nebo na Moravu, tam jsou kvalitní silnice, udržovaná zeleň, krásné vesnice a města, milí lidé…“ doporučil Lukačovičovi upřímně Zdeněk Schwarz.

Došlo i na srovnání s romskými osadami na Slovensku. Tam kdyby Lukačovič zajel, nestačil by se divit. Pavel Legéň je viděl na vlastní oči. „A to jste neviděl romské osady na východním Slovensku. Doporučuji na youtubu najít habeš Sečovce. Viděl jsem to na vlastni oči a to je fakt síla,“ projevil drobet předsudečné nenávisti Legéň.

Celou diskusi pak uzavřel diskutér Řidič Karel. V pohraničí podle něj nenávidí boháče, volí levicové strany, jsou po uši v exekucích, nechodí do škol a sociální dávky vyměňují za narkotika. „Obyvatelé si ty vyloučené lokality dělají sami. A navíc, byly tu takové oblasti vždy. Boháče tam nesnášejí, volí levici, mají exekuce, nechodí do školy a dávky, tam stříkají proudem výměnou za fet,“ zhodnotil české pohraničí Řidič Karel, v zemi, kterou formoval svým vizionářstvím Tomáš Baťa.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marian Kučera

porodnost

Paní Schillerová, nemyslíte, že alfou a omegou zvýšení porodnosti je kromě toho, co píšete hlavně zvýšení životní úrovně občanů ČR a zvýšení mezd? A jestli si to myslíte, máte i plán, jak toho docílit? A co jste proto udělali dosud - třeba za období, kdy jste byli ve vládě a třeba vy sama jste byla ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

V devadesátkách to začalo., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuselibuse... , 27.05.2024 9:43:22
V pohraničí se po listopadu 89 rušily výrobní podniky, zemědělská produkce i zpracovatelská odvětví, veřejná doprava, omezovalo zdravotnictví i školství. Navíc i platy ve státní sféře se lišily od těch v centrech, takže ani státní zaměstnanci si nemohli dovolit zaplatit za služby, jako jejich kolegové jinde, takže ani ty se nemohly dostatečně rozvíjet. Velká nezaměstnanost s sebou nese i další negativní jevy (drogy, bezdomovectví), které ale někteří vidí jako původce chudoby - je to naopak.

|  8 |  0

Další články z rubriky

Trestní oznámení nestačilo. Novotný už jde po rodině Konečné a je zle

13:45 Trestní oznámení nestačilo. Novotný už jde po rodině Konečné a je zle

Řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS) na sociálních sítích nešetří europoslankyni Kateřinu Konečno…