Bakalův server ulovil muže, který podpořil Zemana v kampani. Jde o developera, jemuž prezident pomohl

29.01.2018 17:17

Jaroslav Třešňák je známým teplickým developerem, který se nebojí velkých snů a ještě větších projektů. Jedním z takových projektů je i stavba letoviska Costabella v Chorvatsku. Za miliardu a půl. Když byl v této zemi na návštěvě prezident Zeman, hodně o tomto projektu mluvil, Třešňákovi tím pomohl a developer se to rozhodl prezidentovi vrátit. Přispěl Miloši Zemanovi na kampaň, kterou oficiálně nevedl, jak věc popisuje redaktor serveru Aktuálně.cz.

Bakalův server ulovil muže, který podpořil Zemana v kampani. Jde o developera, jemuž prezident pomohl
Foto: KPR- Hana Brožková
Popisek: Účast prezidenta Miloše Zemana na Česko-chorvatském podnikatelském fóru

Server Aktuálně.cz přináší informace o tom, jak se teplický developer Jaroslav Třešňák zapojil do předvolební kampaně Miloše Zemana, kterou prezident oficiálně nevedl. Na podzim nechal Třešňák natisknout letáky se životním příběhem Miloše Zemana. Přišly ho zhruba na 3,2 milionu korun. Chtěl tím Zemanovi oplatit laskavost. Prezident mu totiž pomohl uvést do povědomí chorvatských politiků ambiciózní projekt nového letoviska, které by mohlo v této zemi vyrůst do roku 2020.

„Pan prezident o projektu řekl všem. Jak paní prezidentce Chorvatska, tak předsedovi vlády a předsedovi parlamentu, a dostal se do povědomí tamní veřejnosti,“ vzpomíná developer na loňskou březnovou návštěvu Chorvatska, kam podle informací serveru zástupci Třešňákovy firmy Zemana doprovázeli.

Třešňák si váží pomoci, kterou Zeman podnikatelům nabízí při svých zahraničních cestách. Prý vždy podnikatele obejde a zeptá se jich, s čím přesně jim může pomoci. Třešňák si tohoto postupu cení tolik, že je ochoten přehlížet i protiislámskou rétoriku hlavy státu, která odrazuje arabské turisty. Ti lázeňské město Teplice hojně navštěvovali. Jejich děti se tu léčily např. s nemocemi pohybového aparátu a jejich rodiče tu utráceli peníze, což vyhovuje developerovi. Jenže s nárůstem protiislámských nálad v Česku arabských turistů ubylo. Třešňák by byl rád, kdyby lidé pochopili, že nejde o migranty, ale naopak o hosty, kteří do Česka přinášejí peníze, a podle toho je dobré se k nim chovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…