Brusel: Orgie v gay baru pro 25 lidí. Europoslanec utíkal oknem. Zbytečně

01.12.2020 14:35

„Papalášství,“ ozývalo se, když Blesk vyfotil Romana Prymulu, jak po schůzce s Jaroslavem Faltýnkem vychází z restaurace Rio’s. Ale jak potom nazvat gay orgii v Bruselu, která se konala poblíž policejní stanice a účastnilo se jí 25 mužů včetně diplomatů a jednoho europoslance? Dotyčné vyrušila policie. A europoslanec chtěl utéct. Nepovedlo se.

Brusel: Orgie v gay baru pro 25 lidí. Europoslanec utíkal oknem. Zbytečně
Foto: ParlamentníListy.cz
Popisek: Vlajky před Evropským parlamentem v Bruselu

Belgie je jednou z nejvíce zasažených zemí, co se covidu-19 týče. Například 30. října v ní bylo zjištěno skoro 24 tisíc nových případů, v Česku číslo nepřekročilo 16 tisíc. Tomu odpovídají i opatření, v Belgii je zákaz vycházení mezi půlnocí a pátou hodinou ranní, roušky jsou povinné v obchodech a ve veřejné dopravě, scházet se můžete maximálně po dvou a od osmi večer se nesmí prodávat alkohol. Ovšem obchody jsou otevřené, až na služby kadeřnic a pedikérek.

Anketa

Necháte se očkovat proti covidu-19?

27%
62%
hlasovalo: 34305 lidí

A i v Belgii se najdou tací, kteří nařízení porušují. Jak informoval deník Brussels Times a potvrdily další zdroje, policie v pátek zasáhla proti nefalšované orgii. V gay baru. Které se údajně účastnilo 25 mužů. Včetně vysoce postavených diplomatů a jednoho europoslance. Dotyčný europoslanec se pak snažil utéct oknem, ale když mu to policie překazila, oháněl se imunitou europoslance. Policie na místě údajně našla i drogy. Nazí účastníci pak byli pokutováni, protože 25členná orgie je porušením proticovidových nařízení.

Na twitteru pak o této události informoval korespondent deníku The Times Bruno Waterfield. Shrnul základní fakta, tedy že šlo o 25 mužů včetně diplomatů a jednoho europoslance, který se neúspěšně snažil upláchnout oknem. „Parlamentní šeptanda jede přesčas a už se ví jméno, ale kvůli zákonům o pomluvě zůstane na sociálních sítích,“ dodal.

Jak policisté na orgii přišli? Na to upozornil jeden z komentujících. Zmíněný gay bar se totiž nachází ve stejné ulici, jako policejní stanice a z přiložené fotografie je vidět, že ulice v podstatě slouží jako parkoviště pro policejní vozy.

Jak píše belgický deník HLN, jednalo se prý o maďarského europoslance strany Fidész. Shodou okolností pak 29. 11. rezignoval europoslanec József Szájer. Což potvrdil vládní portál HungaryToday. Prý rezignoval „po dlouhém rozmýšlení“, ale jeho rezignace nesouvisí s maďarskou vyjednávací pozicí, kde stále podporuje maďarskou vládu. Ale každodenní politické spory jsou dle jeho vyjádření „stále namáhavější“, a tak zakončil svou 30 let trvající politickou kariéru.

„V Bruselu je veselo,“ ocenila krátce zprávu šéfredaktorka české odnože webu EurActiv.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…